2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم دعوام نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 28 پست
می‌دونم اما هر چی بگذره بی احساس تر میشی دلم میخواست زندگیم عاشقانه باشه اما شاید دیگه‌نتونم اینقدر ...

نه اینطوریام نیس ممکنه یکی دوست داشته باشه انقد محبت کنه بهت که اصلا یادت نیافته این روزات 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا جدا شدین

بعد یه هفته به اصرار من جواب داد گفت من دنبال جدی و طولانی نیستم  تو دختر خوبی هستی میتونستم بخاطر نیازمم که شده باهات باشم ولی نمیخوام بیشتر از این بهم وابسته شی 

اگه با من باشی آسیب میبینی 

ولی دروغ میگن پسرا این حرفا یعنی ازت خوشم نیامده دوستت ندارم بهونشون برا رفته 

کاش منم ازش خوشم نمیومد کاش از یادم میرفت خسته شدم از فکر کردن بهش از خیال بافی کردن از انتظار بیهوده برا برگشتنش 

اصن برگشت حالا چی چطور میشه اعتماد کرد دوباره اون غروری که این همه خرد شد با جواب ندادنش چی جمع میشه ؟

بعد یه هفته به اصرار من جواب داد گفت من دنبال جدی و طولانی نیستم تو دختر خوبی هستی میتونستم بخاطر ن ...

عزیزم

وقتی میدونی دوستت نداشته چطور منتظری برگرده؟! تو سمت کسی ک دوسش نداری میری؟!

لطفا بپذیر ک تموم شده و رهاش کن..

ادما حق انتخاب دارن و اون انتخاب کرده باتو نباشه.رابطه یه چیز یه طرفه نیست ک فقط با دوس داشتن یه نفر پیش بره

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
تا اخر اخرش خوندمبغضی شدم🥹🥹حس میکنم یه عشق پاکه کاش ای کاش هات به واقعیت برسه قشنگم💕🥺🌸چرا بهو غ ...

عزیزم 🥺منم بغضی شدم با پیامت

مرسی ایشالله 

تو پیاما جواب نظرات بقیه گفتم 

عزیزموقتی میدونی دوستت نداشته چطور منتظری برگرده؟! تو سمت کسی ک دوسش نداری میری؟!لطفا بپذیر ک تموم ش ...

حق داری شاید منطقی ترین و درست ترین کامنت اینه 

باید همین کارا کنم 

چقد خودمی 

منه شش ماه پیش 

جمله ب جمله تو درک کردم 

ولی برنمیگرده 

میشکنتت خوردت میکنه همه چی تو ازت میگیره 

اما بدون تو بازم رشد میکنی قوی میشی بزرگ میشی 

نترس و ازش دل بکن 

خیلی سخته میدونم ولی چه میشه کرد .. من ک الان اه و نفرینم پشتشه خدا ازش نگذره 

چقد خودمی منه شش ماه پیش جمله ب جمله تو درک کردم ولی برنمیگرده میشکنتت خوردت میکنه همه چی تو ازت میگ ...

چطوری دل بکنم چطوری 

هنوز ام مثل احمقا منتظر ام بیاد 

هر کی میاد جلو رد میکنم اصلا نمیتونم کسی رو کنار خودم ببینم 

من دلم اونو میخواد