2777
2789
عنوان

توروخدا بگید به این عروسی بریم یا نه کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 40 پست

سخت نگیر

پسرعموی بابامم کارت و آورده داده به اون یکی پسرعموش که به ما بدن

بابام اینا میرن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کارت رو به خودمون که نداده. مشکلمون اینجاست. داده خونه عمه ام. عمه ام به ما چه ربطی داره

ما هم خیلی وقتا کارتمون و میدن خونه عموم یا اقوام که بهشون نزدیک ترن . سخت نگیر . شاید وقت نداشتن بیارن دم خونتون 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بریدد عروسی بی احترامی بهتون نشده وقتی کارت میدن ینی دعوت شدین دیگه نیازی ب زنگ نیست .البته شاید شما خودتون زنگ میزنید و انتظار متقابل هم دارید طرفم مثل شما احترام بزاره ولی همه مثل هم نیستن اونا الان درگیر کارای دیگه ان .از جمع ها خودتون رو بی نصیب نکنید.