2777
2789
من ی مدت کم تو خونه ورزش میکردم و رژیم گرفتم سه کیلو کم کردم. الان ثابت موندم. بیشتر روزا ناهار نمیخ ...

من هم مثل شما عاشق شیرینی ام و دلیل اضافه وزنم فقططط همینه البته من نسبت به شما ها شرایطم بهتره و فقط کمی شکم دارم قدم ۱۶۸ وزن ۶۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره پایه هستم از فردا شروع کنیم

بله عزیزم

همینجا یا ایتا؟

شما روزی چند کالری میخوری؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
عزیزم تو قدت ماشاالله بلند من با قد ۱۵۸ ،۹۴ کیلو بودم یعنی ۹ کیلو از تو بیشتر وزن داشتم پس تو هم میت ...

اسی یعنی به خاطر اینکه دوباره چاق نشیم باید تا آخر عمر رژیممونو ادامه بدیم؟ 😭

بیا باهم شروع کنیم تا عید انشاالله حداقل ۷ کیلو کم کنیم

کاش می‌تونستم. شکم دارم عین زنای حامله 🥲😞

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

من هم مثل شما عاشق شیرینی ام و دلیل اضافه وزنم فقططط همینه البته من نسبت به شما ها شرایطم بهتره و فق ...

من خیلی شکم دارم. بعد زایمان شکمم مونده. 🥲 البته تا ۶۲ کم کردم بعدش دوباره چاق شدم

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

من خیلی شکم دارم. بعد زایمان شکمم مونده. 🥲 البته تا ۶۲ کم کردم بعدش دوباره چاق شدم

متاسفانه زایمان هیکلو خصوصا شکم بهم میریزع هذچقدرم لاغر بشی باز شکمه هست من وزن ایده الم شصت تا شصت و دو هست بیشتر از اون دیگه خیلی لاغر میشم رژیم میگیرم تا عید اوکی بشم