2777
2789
عنوان

حاملم و دلم از شوهرم شکست امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست

وای که شوهر منم همینه ،یبار مادرم زنگید گف نهار چی دارب منم گفتم ،غوغا بپاکرد کل فامیل فهمیدن که هی مامانش میزنگه چی پختی چیکار میکنی فضولی میکنه توزندگیم ،نسل این مردای بهانه گیر بخشکه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای که شوهر منم همینه ،یبار مادرم زنگید گف نهار چی دارب منم گفتم ،غوغا بپاکرد کل فامیل فهمیدن که هی ...

دقیقاااااااااا‌شوهرم منم همینجوریه ، سر همین موضوعی گفتی بارهاااا بحث داشتیم

باور میکنی ملک و املاکشون ب ما عروساشونم نمیگن ما چشمشون میزنیم انگار ما ندار بودیم خونه بابامون

مال ما هم همینن برادر شوهرم زن گرفته بود بعد از شش ماه از یکی از فامیل هاشون شنیدم منم اصلا نگفتم مبارکه تا الان چهار ساله هنوز نامزده اصلا ازشون نمیپرسم عروسی کی هست

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
مال ما هم همینن برادر شوهرم زن گرفته بود بعد از شش ماه از یکی از فامیل هاشون شنیدم منم اصلا نگفتم مب ...

😐اصلااااااا نپرس اگ ی روزی گلگی کردن و ب روت اوردن رک بگو موقع گرفتنش ما از بقیع شنیدیم برا همین گفتم نپرسم اگ میخواستین بگین از خودتون میشنیدیم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
وای مگه میشه عقدش نرفتین؟

نه نگفتن که بعدا به شوهرم گفته بودن به زنت نگو تقصیر شوهرمه اگه همونجا جوابشونو میداد اونا این کارو نمیکردن عقد شهرستان بود 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
دقیقاااااااااا‌شوهرم منم همینجوریه ، سر همین موضوعی گفتی بارهاااا بحث داشتیم

کاری که من کردم ونتیجه داده پیش اون تماس تلفنی نمیگیرم باخانوادم که بهام چیزی بگم غوغا کنه،اونام میزنگن یه احوالپرسی وقطع میکنم،خیلی راحتم