2777
2789
عنوان

آقا امام رضا🥺❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست

اره عزیزم اقا خیلی مهربونه..من یکبار ازشون ازدواجمو خواستم و جور شد..یکبار بچمو..که با بچم رفتیم پابوس..یکبار هم ماشین..باهمون ماشین رفتیم مشهد..یکبار یک شغل دولتی بود که توی خواب بهم گفتن به صلاحت نیست..و جور نشد.

دوباره هفته دیگه میریم مشهد و مثل همیشه بهشون امیدوارم..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کردی کب حاجتت رسیدی؟رفتی حرم ؟

کار خاصی نکردم عزیزدلم 

راستش از اولش آقا امام رضا ایشونو به من هدیه دادن 

الانم ضامن رسیدن من به ایشون شدنو از این بابت فوق العاده خوشحالم😍🌱🥰💚

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

چه قلب پاکو مهربونی داری شما🥺😍🥰خیلی ممنونم عزیزدلم ان شالله همیشه شاد باشین مهربون🌱💚

مرسی عزیزم شماهم همینطور❤️

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

عزیزم انشالله عاقبت بخیر شیمیشه لطفا دعا کنید برام منم بخت خوبی نصیبم شه

قربون شما برم من.خیلی ممنونم😍🥰😘

محتاجم به دعای شما عزیزدلم 

چشم حتما دعاتون میکنم😁😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

مرسی عزیزم شماهم همینطور❤️

😍🥰🌱

اره عزیزم اقا خیلی مهربونه..من یکبار ازشون ازدواجمو خواستم و جور شد..یکبار بچمو..که با بچم رفتیم پاب ...

چه حس خوبی گرفتم از حرفات

امیدوارم منم با شخص مورد نظرم وقتی بهم رسیدیم بریم پابوسش رفتی حرم دعا کن برام لطفا🥺

انشالله به مراد دلت برسی

فدات بشم❤😍🥰

چه حس خوبی گرفتم از حرفاتامیدوارم منم با شخص مورد نظرم وقتی بهم رسیدیم بریم پابوسش رفتی حرم دعا کن ب ...

ان شاا..هفته دیگه میرم و دعاگو هستم❤️

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..