2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3559 بازدید | 762 پست
عزیزم میشه سلام منو بهشون برسونی بگی از برادرشون امام رضا بخان ضامن ازدواج منو عشقم بشه اخه اگه ایشو ...

انشالله بهش میرسی یه حسی بهم گفت شما به عشقت میرسی خواستم بهت بگم ❤️شما هم منو دعا کن مشکلم حل بشه اونی که می‌خوام بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرروز میزنم😭

جان عزیزم؟ همسرت میزنه؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
انشالله بهش میرسی یه حسی بهم گفت شما به عشقت میرسی خواستم بهت بگم ❤️شما هم منو دعا کن مشکلم حل بشه ا ...

دورت بگردم عزیزدلم ممنونم از حس خوبی که بهم دادی قربونت بشم الهی به حق پنج تن مشکلت هرچه زودتر حل بشه الهی که به زودی دلت اروم بشه مهربونم

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

جان عزیزم؟ همسرت میزنه؟

نه ذکرومیزنم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه ذکرومیزنم

چند تا راه دیگه هم هست

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
زهرا

زهرا جان حاجت روا زودتر 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

به نیت خودم ملیسا لطفاً دعام کن از حضرت معصومه بخاه برا من و خانوادم و زندگیم دعا کنن و کمکم کنن

ملیسا جان حاجت روا زودتر ان شاالله 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بگو الناز والهه

الناز جان و الهه جان حاجت روا ان شاالله 

مبینا میشه دعا کنی خوب بشم داغونم داغون

مبینا جان حاجت روا زودتر ان شاالله 

چند تا راه دیگه هم هست

یساله همه ذکرا ودعاهاروزدم بدترشد هی همچی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

سارا ممنون

سارا جان ان شاالله زودتر عزیزم حاجت روا بشی 

مریمالتماس دعا

مریم جان حاجت روا بشی زودتر