2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 762 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای باردار شدنم اینور عید مخصوصا این ماه که انقد منتظرم😔

گلنار بانو جان گفتم عزیزم 

حاجت روا بشی زودتر ان شاالله 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

گفتم زیبا جان و سپیده جان. و آقا علی اکبر هرچه زودتر به حاجتشون برسن

قربونت برم عزیزم زیارتت قبول و نوش جونت باشه خیلی لطف کردی عزیزم انشالله هرچی که خوبه خدای مهربون سرراهت قرار بده منم خیلی دعاتون میکنم سر نمازم فردا سر افطار دعاتون میکنم التماس دعا

ان شاالله هرچه زودتر شما هم به حاجت دلت برسی. دیر نیست هنوز حرمم. گفتم شما هم عزیزم

عزیزم واسه خوشبختی و عاقبت بخیر داداشم دعا کن

واسه ابجیم که باردار بشه

واسه نور چشمای بابا برگرده 

واسه مادرم عاقبت بخیری ابجی کوچیکم

واسه همسرم که خیلی زحمت میکشه برای زندگی مون

عاقبت بخیری بچه هام

انشالله همه مستاجریم خونه دار بشن

التماس دعا لطفاخیلی محتاجم بهشمریم💓

مریم جان گفتم عزیزم 

حاجت روا زودتر ان شاالله 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

زیارت قبول 

از برادرش امام رضا بخواد خانواده خالقی رو بطلبه

حاجت بابک و رو انگیز و نوبر و ایرج و ابراهیم

خرید خانه جدید sevds

روزی زیاد عارف

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

سلام عزیزم

به خانم سلام منو برسون زیارتت هم قبول 

بگو براش که خیلی دلم براش تنگ شده از حرف دلم هم خبر داره

بگو به کمکش احتیاج دارم

بگو کمکم کنه ......ان شاالله 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
گلنار بانو جان گفتم عزیزم حاجت روا بشی زودتر ان شاالله

مرسی مهربون💗🌹

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
توراخدا به حضرت معصومه بگو برای حاجت محمدحسین دعاکن اومدثواب کنه داره کباب میشه،برای پدرمم که ۱۰روزه ...

گفتم عزیزم 

حاجت روا زودتر ان شاالله 

خدا پدرتون هم رحمت کنه. بهشت برین جایگاه هشون

زهرا، سارا، زهره🌹🙏

زهرا جان. 

سارا جان

زهره جان

حاجت روا زودتر ان شاالله