2777
2789
عنوان

الان حرم حضرت معصومه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 714 پست

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

@دخترناراحت    

@حنای_من    

@mrs1384    

@آرزوهام3    

@محددثه    

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیارتتون قبول باشه .سلام مارو هم برسونید به خانم معصومه 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون دعاکنید 

برای سلامتی و حاجت روایی دوستان و خانواده و خودم 

و برای سلامتی و حاجت روایی تمام اعضای تاپیک چله سوره واقع ام در سایت .

همینطور لطفا دعا کنید زیارت خانم معصومه علیه السلام قسمت ما هم بشه 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

تو رو خدا و چهارده معصوم خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 😭 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه و از کنارمون رد میشه از عمد با دست یا پاش میزنتمون😓😒😭🥺 خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون بنویسید و دعا کنید پدرم امشب سکته یا تصادف کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون امشب کم شه💔😭

خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭

الان عکس از ضریح فرستادم. 

زده درحال انتشار 

میاد به زودی 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

تو رو خدا و قرآن دعا کن همین روزا  خانواده شوهر سابق خواهرم به خواهرم جهیزیه و همه ی لباساشو بدن و تو لباسا و وسیله های خواهرم نگردن اصلا و ابدا 😭

پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه ...

وای خدایا نه.  

بالاخره پدره 

ان شاالله که زودتر به حق همین خانوم زودتر خدا توفیقش بده و هدایتش کنه

عکس ایوان طلا و  گنبد هم انتشار

به یاد تک تک تون هستم. 

پست هرکدام تان لایک کردم. 

رو به ضریح گوشی رو گرفتم و خوندم و از ته دل براتون صلوات فرستادم. 

ان شا الله که زودتر حاجت روایی هرکسی که اومد تو تایپیک 

بحق عمه جانم حضرت معصومه حاجت همتون رو بده