2777
2789
عنوان

از اندازه خونه هاتون راضیین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 32 پست

خونم خوبه 

ولی چون زمینه داشتیم و از صفر و بدون عیچ پشتوانه ای ساختیمش 

خیلی برام با ارزشه 🥲تیکه به تیکه خونه رو سختی کشیدیم براش 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر کن من یک مترشو هم ندارم پشت در خونه های مردمم

ان شاءالله به زودی صاحب خونه بشی عزیزم❤️

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

۱۰۰ متره خوبه راضیم خداروشکر

الحمدلله.خوبه عزیزم،ان شاءالله همیشه تو خونتون شادی و آرامش باشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خونم خوبه ولی چون زمینه داشتیم و از صفر و بدون عیچ پشتوانه ای ساختیمش خیلی برام با ارزشه 🥲تیکه به ت ...

مبارکتون باشه

اندازه خونه زیاد مهم نیست اونی که مهمه دلخوشی آدم توی خونه هست

بله،اینم درسته

مسخره کردن نداره خیلی هم خوبه همین که از خودتونه جای شکر داره شما هم کم کم پول جمع کن طلا بخر بعد وامم بگیر با پولشون خونتو بزرگتر کم ما خونه خودم ۷۸ متر بود با همین طلا و وام و اینجور چیزا الان خونه ۱۲۰ متر خریدم خونه قبلیمم فروختم

خدا وشکر ک مثل خیلی ها مستاجر نیستید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خونه اولمون ۴۸ متر بود ، الان ۶۶ متره ، ایشالله اینم بزرگتر میکنیم

چه خوب،مبارکتون باشه.چند ساله ازدواج کردین؟