2777
2789

من کلا موهای کم پشتی داشتم ولی خب نرمال بود

الان مدت طولانیی هست که به مرور موهام داره کم پشت تر میشه ولی باز ریزش شدیدی نداشتم

الان طوری شده که کل موهامو میگیرم توی دستم شاید ۵٠ تا هم تار مو ندارم

دو هفته ای هست که خیلی شدید شده جرعت ندارم برس بزنم چون ارومم شونه میکنم کل موهام میاد تو برس، شب میخوابم صبح روی بالشتم پر موعه

امروز رفتم حموم برای اولین بار کل موهام اومد رو دستم خیای وحشت کردم زمین پررررررر از دسته ی مو بود

من همینطوریش کم پشت بودم ولی داره نگرانم میکنه اینم بگم این مدت اضطراب شدیدی رو پشت سر گذاشتم، ولی در کل خیلی نگرانم

شرایط دکتر رفتنم ندارم از چیه بنظرتون

الان تقریبا دارم کچل میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گیاه رزماری و گیاه دم اسب بجوشون بزار کمی خنک بشه بعد اسپری کن به کف سر ۱ ساعت بمونه و سپس دوش بگیر 

هرکی لایکم کنه خیلی ..........😡😡                 هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿

منم مثل تو شدم ، رفتم داروخونه ۶تا امپول بیوتین، ۶تا دکسپانتول گرفتم و یه شامپو ضدریزش و یه بسته قرص اهن ....ب هفته دوم ک رسید کم و ب مرور بهتر و بهترشد.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دکتر بری بهتره

یا ویتامین b بدنت کم شده حالا بر اثر رژیم و نخوردن برنج اینا که برنج بخوری و مکمل هیر ویت اوکی میشه

یا هورمونیه که با اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند درمان میشه 

امتحان میکنم حتماممنونم

مطمئن باش خوب میشه از فردا بخر ، خوب شد دعام کن خداعاقبتمو  در دودنیا ختم بخیر کنه

دکتر بری بهترهیا ویتامین b بدنت کم شده حالا بر اثر رژیم و نخوردن برنج اینا که برنج بخوری و مکمل هیر ...

یسری قبلنا حالم بد شده بود رفتم کلی امپول ویتامین ب و دی داد شاید از همین کمبوداس 

مطمئن باش خوب میشه از فردا بخر ، خوب شد دعام کن خداعاقبتمو در دودنیا ختم بخیر کنه

حتما عزیز دلم🥺🥺❤❤

قربونت برم مهربونم🥺

شماهم دعام کن یه مشکل بزرگی دارم دعا کن حل بشه😓

حتما عزیز دلم🥺🥺❤❤قربونت برم مهربونم🥺شماهم دعام کن یه مشکل بزرگی دارم دعا کن حل بشه😓

انشاالله گره از مشکلت باز و سلامت و شاد و پرروزی باشی .

برات دعای ده هزار صلوات را میخونم 🌹

انشاالله گره از مشکلت باز و سلامت و شاد و پرروزی باشی .برات دعای ده هزار صلوات را میخونم 🌹

خیلی ممنونم لطف میکنی خدا ان شاالله هر حاجتی داری بهت بده🥲❤🤲