2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از زایمان

219 بازدید | 24 پست

من بعد از زایمان خیلی احساس پشیمونی میکنم 

هر چند عاشق دخترم هستم و بعد کلی زحمت بچه دار شدم ولی خیلی وقتا احساس پشیمونی میکنم میگم کاش بچه دار نمی‌شدم یاد گذشته دو نفرمون می افتم که خیلی خوش بودیم و اینکه حس میکنم قراره همیشه یه نگرانی اذیت کننده همراهم باشه و نتونم تنهایی جایی برم و همیشه ذهنم نگران دخترم باشه 

اینا احساس های واقعی هستن یا موقتن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه اش نداشتم اما فکر میکنم اتفاقا باید اوضاع شیرین تر و بهتر بشه ، حالا سه تایی برید بیرون و خوش بگذرونید،  شاید الان چون اولاشه اذیت هستید بعدها کم‌کم بهتر بشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بله همیشع باید ی گوشه از ذهن و دلت نگران و مشغول باشه 

بچه همینه تا همیشه ی خدا باید نگرانش باشی 

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
شما چند وقته بچه دار شدین ؟

من سه تابچه دارم عزیزم ولی واقعا همیشه میگم میخواستم چکار آخه،خداببخشه میدونم کفره ناشکریه ولی بعضی وقتا دیگه جونی نمیمونه برام

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بله همیشع باید ی گوشه از ذهن و دلت نگران و مشغول باشه بچه همینه تا همیشه ی خدا باید نگرانش باشی

این نگرانی برای شما تا چه حده ؟ اذیت کننده ست با مثل نگرانی برای بقیه اعضای خانواده ست