2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده نزدیک بود نوزادم با پتو …

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست

مراقبت خیلی زیادی میخواد نوازد

نمیتونم چیزی بگم که آروم بشی اما حواست خیلی باشه 

مخصوصا اگه پستونک میخوره سعی کن تو خواب از دهنش بکشی بیرون بعد بری به کارات برسی چون امکان خفگی نوزاد بشدت بالا میره یه فیلم دیدم که بچه داشت با پستونک خودش خفه میشد و با هزار زحمت بچه بیچاره انداختش بیرون مامان باباش حواسشون نمیشد درواقع بچه تنها تو تخت خواب بود تو اتاق 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه بار دخترم وقتی ۶ ماهش بود داشتم میبرمش حموم لخت بود دم در از دستم افتاد و نمیدونم چطور تو فاصله یو سانتی با زمین گرفتمش انگار دست غیب نگهش داشت ک من بگیرمش واقعا تا دو روز شوکه بودم حق داری  ک حالت بده برو خونه کسی یا کسی رو دعوت کن یا فیلم ببین خودت رو از فکرش بیار بیرون

اسی اولا بچه نوزاد نباید تنها دور ازچشمت بخوابونی دوما همیشه یه قران زیر سرش باشه سوما ابجی خوشگلم پتو بچه رو خفه نمیکنه درصورتی خدای نکرده خفه میشه که قنداق باشه ازاین ب بعد بیشتر حواست جمع کن مادر خوب

اره انقد احمقم تجربه شد واسم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی کاش از قبل میدونستم و این اتفاق نمیوفتاد

وای خدا قلبم تند تند میزنه

اصلا بچه رو تو پتوی بزرگ نپیچ

براش یک پتوی کوچیک استفاده کن

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
پیشمیاد عزیزم تا خدا نخواد برگی نمیفته یکم بیشتر حواستو جمع کن بقیشم بسپر به خداما گذاشتن نوزاد تا س ...

کاش مامانم بهم میگفت 

میدید این کارو میکنما 

هیچی نگفت 

همه ی مراقبت های کودکان رو باید انجام بدی کودک رو نذار رو بالش بعدش چطور میتونی نوزاد ی ماهه رو میدونی خابه از جلو چشمات دور باشه

من ی ماهه گهواره دخترم رو آوردم تو اتاق چون خودش راحت میره رو شکم سرشم بلند میکنه حواست باشه بچه  مراقبت میخاد مادر....نگرانی مراقبت مواظبت همه چی مادر آخرش بچه ی پدر

اره انقد احمقم تجربه شد واسم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی کاش از قبل میدونستم و این اتفاق نمیوفتاد

خداروشکر که به خیر گذشت خدا حفظ کنه نی نی رو

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
منه احمقه گاوه نفهم الاغ

حالا خداروشکر به خیر گذشت

ببین عزیزم همیشه پتوی بچه رو هل بده زیر تشک که نوزاد نتونه تکونش بده 

بعدشم پتو رو زیر دستاش بذار یعنی دست از پتو بیرون باشه و پتو بین دست و بدن گیر کنه

بعدم کم کم برای بازی اروم پتو رو بنداز رو صورتش بعد چند بار یاد میگیره پتو رو بندازه کنار

یا اینکه کلا پتو ننداز روش لباس مناسب تنش کن فقط