2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 36 پست
دکتر هرچی گفت مثلا بگو سرم‌ درد میکنه یه پهلوم درد میکنه خودت. بزن به مریضی اگه گفت چیزی نیست ولی تو ...

همینکارو میکنم وگرنه دیگه باورم نمیکنه😕

واقعنم من سرم و پهلوم و زیر شکمم درد میکنه ولی ایشالا تا اون ساعتی که میخوام زنگش بزنم دردش تموم نشه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینکارو میکنم وگرنه دیگه باورم نمیکنه😕واقعنم من سرم و پهلوم و زیر شکمم درد میکنه ولی ایشالا تا اون ...

الان زنگ‌ بزن ، بعد که اومدین تو ماشین خواستین بیایین خونه بگو نگه داره یکم حرف بزنین بگو فلانی بخاطر این موضوع که عروسی مون مونده و بچه داره بزرگ میشه تو شکمم اعصابم به هم ریخته و ناراحتم لطفا هرکاری میکنی بکن زودتر بریم سر خونه خودمون 

راستی اسی اگه از کارای خونه تون چیزای جزعی مونده که بعدا هم میشه انجام داد و خاک و خول نمیشه وسایلت ، برید بچینید بعد عروسی انجام میدید کم و کسری ها رو 

اطرافیان میدونن حامله ای؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
الان زنگ‌ بزن ، بعد که اومدین تو ماشین خواستین بیایین خونه بگو نگه داره یکم حرف بزنین بگو فلانی بخاط ...

ببین فقط حرف زدنی سعی کن دعوا نشه و با آرامش براش توضیح بده ، جوری نشه که شوهرت لج کنه و براش مهم نباشه با آرامش متقاعدش کن

الان زنگ‌ بزن ، بعد که اومدین تو ماشین خواستین بیایین خونه بگو نگه داره یکم حرف بزنین بگو فلانی بخاط ...

نه کابینت و اب و برق و گاز مونده که بگیریم بیشتر سر اب و برق و گاز دارن اذیتمون میکنن چون اطرافمون خونه نیست و فقط ماییم

اطرافیان هم از اول میدونن و تو محلمون رسم اینکه رابطه نداشته باشیم تو عقد و عیب دونستن حاملگی تو دوران عقد رو ندارن و اتفاقا اطرافیان همه گفتن خوب کردین بچه دار شدین چون بعدها ممکنه سر بچه دار شدن به مشکل بخورین

و تو محلمون اکثر دخترا عقد کرده حامله میشن و تیکه و کنایه نداریم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه کابینت و اب و برق و گاز مونده که بگیریم بیشتر سر اب و برق و گاز دارن اذیتمون میکنن چون اطرافمون خ ...

آها پس انشالله زودی کاراتون راست و ریس بشه برید سر خونه زندگی خودتون