2777
2789

کل اوضاع زندگیمو براتون از قبل تایپ کردم ، میخوام بدونم از دید عموم زندگیم چطوره؟

این لول از زندگی فقیرانس یا پولدار ، البته که منظورم خیلی فقیر یا خیلی ثروتمند نیس در مجموع میخوام بدونم از که شماها برداشتتون چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچه اول خانوادم و تو رشته ی دنتیست تحصیل میکنم و فعلا خودم تو یه کلانشهر هستم

دو تا داداش دبستانی دارم و مامان و بابام کارشون آزاده ، مامانم مغازه خیاطی داره و درآمد و محیط کارش هم خیلی باکلاسه اما احساس میکنم خیاطی مال بدبخت بیچاره هاس چون کلا حتی تو تی وی این مدلی تبلیغ شده و من دوس ندارم حداقل اگه مزون میزد باز بهتر بود

کار بابامم صنعتیه و نمایندگی شمال غرب رو گرفته و پایین خونمون چهار دهنه مغازه داره با شاگرد و دستگاه هایی که سرمایه اصلیشه ... کنار کار اصلیش تو کار دکوراسیون هم هست (دکوراتیو ، پارکت ، پوستر و این چیزا)

خونمون دوبلکس و ۱۵۰ متره ، اما شهرستان زندگی میکنیم با اینکه شهرمون تجملیه و کلا از مسکن بگیر تا لباس و همه چیز گرونه

محله ای که هستیم از قسمت مسکونی شهر محسوب میشه و نزدیک دانشگاه آزاد شهرمون هس

ماشین بابام پارسه اما مدل جدید ، درآمدش هم دقیق نیس اما ۵۰ تومن در نظر بگیرین اما خب از اون خانواده ها نیستیم که بریم رستوران یا جشن های آنچنانی بگیریم اما آخر هفته ها بساط جوجه یا کوبیده داریم ، از طرفی مسافرت های آنچنانی هم نداریم و یا اینکه مثلا خودم ماشین یا خونه ندارم و خوابگاه میرم زیاد اهل از سوشال مدیا نیستن خانوادم و اگه بخوام از خودم بیشتر بگم اخلاقم بد نیس و دوستام میگن آدم بالاسی هستی ولی خودم اعتماد به نفسم داغووونه ، یه پیشنهاد داشتم اما با اینکه پسره مشتاق بود من ریجکتش کردم چون از من بالاتر بود 😭😭( خواستین در موردش تایپ میکنم براتون) و الان میخوام صادقانه نظرتون رو بگین چون دوستام الکی تعریف میکنن خودمم که هیچ و رک بودن شما رو دوس دارم

اینم بگم که جا نیوفته خانواده مادریم از نظر مالی اوکی ترن و پدریم از بابت تحصیل

کمبودی هم تا حالا احساس نکردم ولی الان جلو این پسره احساس میکنم پوچ پوچم و یه دختر بدبخت که هر چی هم تلاش کنه باز تهش به جایی نمیرسه😭😭😭

من بچه اول خانوادم و تو رشته ی دنتیست تحصیل میکنم و فعلا خودم تو یه کلانشهر هستمدو تا داداش دبستانی ...

خوب ببین تو هر چقدر بالا باشی یه بالاتری هست 

مثلا تو یه شخصو پولدار میبینی چون وضعیت اون از خودت بهتره یعنی چیزهای که تو میخوای و نداری اون داره یا حالا به هر دلیلی اونم همینطور معیارهای داره که یه فرد رو پولدار تر مبینه نگاه کن این یه چرخه صنعتی هست از زمانی که شکل گرفت اختلاف طبقاتی به وجود اومد و دیگه همه در یه سطح نبودن اما لین دلیل نمی شد که کم بیارن یا خجالت بکشن سطح مالی به هیچ وجه لول آدمو مشخص نمیکنه هیچکس یه پولدار بی شخصیت رو دوست نداره شخصیت مهم تره نگاه کن کسی که دوچرخه داره به اونی که ماشین داره نگاه میکنه میگه خوشبحالش کسی که ماشین داره به اونی که سوار ماشین لاکچری هست میگه خوشبحالش پس چیزی به نام پولداری وجود نداره ما همه از یه لحاظی بالا هستیم اصلن همیچین حسی به خودت نده وضعیتتونم خوبه نباید همیچین فکری کنی

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

خوب ببین تو هر چقدر بالا باشی یه بالاتری هست مثلا تو یه شخصو پولدار میبینی چون وضعیت اون از خودت بهت ...

اوووم اینو راست میگین ، باید اول یکم مقاله بخونم تا ضعفم رفع بشه

اوووم اینو راست میگین ، باید اول یکم مقاله بخونم تا ضعفم رفع بشه

نه این ضعفی نیست که با مقاله رفع بشه میگن شنیدن کی بود مانند دیدن ببین به دنیای اطرافت با دقت بیشتری نگاه کن فقط همین همش اون آدمای پولدار و سطح بالا رو نبین  فقیر ، بی خانمان.  . . ببین اینا همه آرزوی زندگی تو را دارن شایدم خیلیییی کمتر آرزوی یه سقف داغون فقط یه سقفی بالای سرشون باشه پس تو هنوزم یه چیزای و ثروت هایی داری که خیلیا هر روز از خدا میخوان بابت یه لقمه نون شکر میکنن 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹