2777
2789
عنوان

دوستای نی نی سایتی حلالم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا ما که برای بار دوم قسمت شد شما رو تویه تاپیکی ببینیم اره دقیقا!🤣🤣فدات عزیزی🌱💚

شما منو دوس داری همه جا تگم کن🗿😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خب دیگه تو تاپیک من بمن برس اونو ولش کن 😂

🗿🗿

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

قربونت برم چقد ذوق کردم 🤣😍🫀واقعا بعضی نی نی سایتیا خیلی خوش قلبن 😍🥰🙂

عزیزممم تازه شما چقد قشنگین چ لبخند قشنگی دارین ادم کیف میکنه بیا جلو بوست کنم😘💚

من همیشه بیادت میمونم ...

خب دیگه تو تاپیک من بمن برس اونو ولش کن 😂

چشم به شمام میرسم 

نمیدونم قضیه تاپیک قبلیتون چی بوده 

اما هرچی بوده و شما اینجوی داری حلالیت میطلبی نشون میده ادم خیلی خوش قلبو مهربونی هستی😍🤩😘

خدا حفظت کنه عزیزدلممممم

+بسه یا بیشتر رسیدگی کنم مهربونم؟😉😎💚😂😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

شما منو دوس داری همه جا تگم کن🗿😂

اها یعنی علاقم یه طرفس؟💔😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

چشم به شمام میرسم نمیدونم قضیه تاپیک قبلیتون چی بوده اما هرچی بوده و شما اینجوی داری حلالیت میطلبی ن ...

اوفففف چیزی خاصی نبود تاپیک زدو خورد زیاد بود گفتم شوهرای تحفتون از کجا گیر اوردین 

بعد گفتم خب بعضیا شوهر خوبی ندارن دلشون شکست بهتره معذرت خواهی کنم 

قربونت برم عزیزی شما بیا بوست کنم 💚😘

من همیشه بیادت میمونم ...

اها یعنی علاقم یه طرفس؟💔😂😂

نه این چه حرفیه من خیلی بچه خوبیم ماهم ماه هرکی ذره ای محبت کنه و دوسم داشته باشه براش غش و ضعف میرم 🥺🥺😍🤭

اوفففف چیزی خاصی نبود تاپیک زدو خورد زیاد بود گفتم شوهرای تحفتون از کجا گیر اوردین بعد گفتم خب بعضیا ...

وایی این چه تاپیکیه اخه سنجد جان وایی🤣🤣🤣🤣🤣

بیای یدفعه بپرسی شوهرای تحفتونو از کجا گیر اوردین 

خدا نکشتت کلی خندیدم💔🤣🤣🤣🤣

خدا نکنه فدات شم 

بوس با موفقیت به مقصد رسید✅

😘😍🥰

نه این چه حرفیه من خیلی بچه خوبیم ماهم ماه هرکی ذره ای محبت کنه و دوسم داشته باشه براش غش و ضعف میرم ...

معلومه که ماهییی😘😍

عزیزممممم

خب منم دوست دارم😇🤭🥰🥰

معلومه که ماهییی😘😍عزیزمممممخب منم دوست دارم😇🤭🥰🥰

عجیجمممم🥺🍰💜💜💋

عجیجمممم🥺🍰💜💜💋

فدات بشمممم🤭🥰😘😍😁