2777
2789
عنوان

بتمرگین خونتون خب

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 40 پست
چون فکر میکنن از شما حرف شنوی داره ، حرف اونارو گوش نمیکنه مشخصه البته اکثر پسرا همینن بعد هم دیگه ه ...

هر روز طبیعیه؟

هر روز جشن مهمونی خدایی طبیعی نیس 

دقیقا هر روزا نه مبالغه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینقدر لحنت زشته؟ بتمرگین؟ این عصبانیتت رو بهتر ببری پیش پارتنرت و مشکلت رو بهش بگی و حلش کنید

رفت امدشون کلی باعث درگیری ما میشه

خب عصبیم میکنن🥲💔 انگار مقصر همه مشکلاشون منم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اینایی ک تو میگی ک اصلا بد نبودکجاش تخریب بود اخه

اینارو نمیگن خواهر

وای محمد با دختره حرف نزن چاقه

سلیطس😐خشکه بگو بخند نمیکنه 

بابا من حرفی ندارم هرهر کرکر بگم پیششون

اینکه هرروز مهمونین یا خونشون مهمون میاد

باعث درگیری ما میشه

رفت امدشون کلی باعث درگیری ما میشهخب عصبیم میکنن🥲💔 انگار مقصر همه مشکلاشون منم

خب عزیزم اشتباهت همینه ‌که رفتار خانواده ش رو به خودت ربط میدی چرا باید رفت و زیاد اونا باعث درگیری شما بشه؟ 

این پارتنر شماست که هرجوری باشه بین شما و روابط خانوادش خط قرمز بذاره . وقت بزاره .

ولی انگار این تویی که فقط برات انگار مهمه احساس میکنم ایشون کمی بیخیاله 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب عزیزم اشتباهت همینه ‌که رفتار خانواده ش رو به خودت ربط میدی چرا باید رفت و زیاد اونا باعث درگیری ...

نه دقیقا درگیری بخاطر همینه

پارتنرم نمیره مهمونی یا جواب زنگ اونارو نمیده وقتی بیرونیم 

برمیدارن به من زنگ میزنن فک میکنن من نمیزارم پارتنرم بره باهاشون 

نه دقیقا درگیری بخاطر همینهپارتنرم نمیره مهمونی یا جواب زنگ اونارو نمیده وقتی بیرونیم برمیدارن به من ...

اول از همه گفتم باید خود پارتنرت جوابگوی خانوادش باشه رک بگه نمیام وقت ندارم کسی هم حق نداره از شما جواب بخواد وقتی محکم رفتار کنه با خانوادش چرا باید به شما زنگ بزنن؟

شما هم بیرون میرید گوشیت رو خاموش کن چند ساعتی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

هر روز طبیعیه؟هر روز جشن مهمونی خدایی طبیعی نیس دقیقا هر روزا نه مبالغه

من دیدم همچین خانواده ای ، عروسشون برام میگفت ما کل روز هفته یا دعوتیم یا مهمون داریم ، مجبور بود طبق رسوم خانواده شوهرش عمل کنه 

خیلیم خوشحال بودن 

برا من ک طبیعی نیست ، ماهی یکبار مهمونی برم یا ن 

مهمونی دادن ک دیر ب دیر 

من دیدم همچین خانواده ای ، عروسشون برام میگفت ما کل روز هفته یا دعوتیم یا مهمون داریم ، مجبور بود طب ...

دقیقا ما هم

ماه ب ماه جایی نمیریم

ولی اینا...