2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اون خونه های اسباب بازی بودا دو طبقه بودن همه چی توش داشتن💔

و اینکه اتاق جدا داشتن

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

مامان بابام جون بودن 

شاید الان که خیلیا تو سن بالا بچه میارن بچه هامون عین من این موضوع درک کنن 

اینکه مامانمو فکرکنن مامان بزرگمه بابام بابابزرگم از بچگی تو مدرسه خیلی عذاب داده این موضوع 

هیچوقت اونقدر انرژی برای وقت گذاشتن واست ندارن 

تفاوت نسل ها و درک نشدن از طرف خانواده و....

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

پدری که درکم کنه و پشتم باشه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
خیلی سخته

خیلی..

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕