2777
2789

خیلی رنجیدم و ناراحت شدم

مثلا میخواست با دخترم شوخی کنه، میگفت چه تیپی زدی، ولی مامانت تیپ پیرزنارو میزنه. بعد میگه شال بپوش اسپرت تره

من باحجابم و انتخابم بیشتر روسریه که راحت تر باشه، اصلا به هر دلیلی هم انتخابم این باشه چه ربطی به تو داره زنیکه:/

البته کلا این فروشنده آدم بی ادبی هست، فضولی های بیجا میکنه تو همه چی، منم اعتماد به نفس اینو ندارم بشورمش بی تربیت رو. خیلی وقتا میگم دیگه نمیرم مغاره ش، ولی امروز دخترم گیر داده بود بریم اونجا، گفتم شاید وسیله ای اونجا قبلا دیده و میخواسته و رفتیم.

حالا اون بی شعور به کار، دلم گرفت که شوهرم هیچی نگفت، و اصلا ناراحت نشد.

خیلی حالم بده:( اعتماد به نفسم رو از دست دادم یهو انگار:((((

تیپمم پیرزنی نیست:/ ولی انتخابم لباس های باحجاب هست. خیلی وقتا هم اینترنتی خرید میکنم که لباس های باحجاب قشنگ بتونم بخرم. خیلی وقتا هم فامیل از لباس ها و تیپم تعریف میکنن و میگن از چه سایت و پیجی خریدی.

ولی الان خیلی به هم ریختم:( خیلییییی:(((

ولشکن با حرف ی فروشنده چرا انقدر بهم ریختی 

شوهرت اگه یه زن اونمدلی میخواست از اول نمیاومد خاستگاری شما 

تو باب میلشی . پسندشی ...

حرف اون فروشنده هم انقدر براش بی اهمیت بوده ک حتی ناراحتم نشده 

لطفا لایک نکنید❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اتفاقا نیم ساعت پیش داشتم فکر میکردم چقد اینجا رو دوس ندارم. چرا مردم همش دوس دارن تو کار هم فضولی می‌کنن؟

بخدا داشتم فکر میکردم چرا همه به کار هم کار دارن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بعضی از فروشنده ها مریض و عقده این

چند سال پیش با شوهرم رفتم خرید سرقیمت با شوهرم گفت و گو می کردیم 

شوهرم می‌گفت گرونه رو بردار من می گفتم قیمت مناسب و...

یهو فروشنده به شوهرم گفت آقا چه مادر قانع  ای دارید

کاملا معلوم بود عقده ایه

حالا من اونقدر سنم زیاد نمیزنه که مثلا مادر شوهرم به چشم بیام

شوهرم همونجا توپید بهش که به شما ربطی نداره ایشون چ نسبتی با من داره

مادر همسر یا خواهر شما سرتون تو کار خودتون باشه و در مورد دیگران نظر ندید

ولی حال خودم تا مدت ها خراب بود. هرگز هم فراموش نمیکنم 

کاش مردم بدونن یه حرف چقدر میتونه رو روح  طرف تأثیر بزاره

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜