2777
2789
عنوان

کسی که هشت سال نماز قضا داره ینی تا چند سالگی باید قضا بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست
نماز برای کسی واحبه که با اگاهی کامل باشه نه از روی وظیفه یا عادت شمر و یزید هم نماز شب خون بودن با ...

مشروب خور هم باید نماز بخونه چون واجبه.

سوال اینجاست آیا نمازش قبوله؟ خیر  قبول نیست 

سوال خب قبول نیست پس چرا بخونه؟ چون صحیح بود ولی قبول نبود 

نماز صحیح و باطل با نماز قبول و غیر قبول متفاوت است 

نماز نخونی باید قضا کنی

میری تا مرز کفر و بقیه موارد.

نماز بخونی تا مرز کفر نمیری و قضا نداره

نماز شمر و یزید بحثش باشه بعدا 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همشون درکنارهم خوبه توپست قبلم هم گفتم همشون به موازات هم

درسته منم همینو میگم نماز برای دفع غرور و بد اخلاقی و ....کسی که تمام اون صفات بد رو داره نمازش بدرد نمیخوره مه خدا مونده لنگ نماز خوندن ما؟هرچیزی که واحبه برای روح و بدن خودمون مفیده ولی اگه تاثیری نداشته باشه برعکس ضرر هم داره خیلیا با نماز مغرور تر میشن فکر میکنن بنده درجه یک خدا هستن

مشروب خور هم باید نماز بخونه چون واجبه.سوال اینجاست آیا نمازش قبوله؟ خیر قبول نیست سوال خب قبول نیس ...

نماز یه تمرینه برای تقویت روح مثل کسیکه میره باشگاه وزنه میزنه تگه غلط بزنه تغزیه خوبی نداشته باشه اون وزنه زدنش فتیده که نداذه ضرر هم داره .واجب معنیش این میست که تحت هرشرایطی باید انحام بشه هر چیزی برای امسان مفید و ضروریه واجب و مستحبه هرچیزی هم ضرر داره حرامه نماز برای خدا نیست برای اینه که به خودمون فایده برسونه اول باید اینو‌متوحه بشیم هرکاری کنیم برای خودمونه 

هیچ وقت یه پولدار بد

باعث نمیشه از پول بدت بیاد

پس چرا اجازه میدی یه دیندار بد باعث بشه

از دین و دینداری بدت بیاد

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.

نماز یه تمرینه برای تقویت روح مثل کسیکه میره باشگاه وزنه میزنه تگه غلط بزنه تغزیه خوبی نداشته باشه ا ...

بله برای خودمونه چون غذای روحه.

این غذا واجب شده 

در قرآن آمده در روایات فراوان آمده 

ترک واجب گناه است 

نافرمانی خدا کوچک نیست مخصوصا نماز که آیات صراحتا درباره ترک نماز آمده 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود