2777
2789
عنوان

دهه شصتی هایی که بچه نوجوون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
نسل شصت هم بهترین بچه بودن کم توقع و حرف گوش کنهم بهترین پدرومادر چون واقعا کم نمیزارن برا بچه هاشو ...

نمی تونیم بگیم همشون بهترین پدر مادران، همچی امکاناتو پول نیست 

متاسفانه الانم وضع مالی اونقدرا هم خوب نیس و همه زیر ساپورت خانوادشون نیستن ولی واقعن واسه زندگیمون خیلی تلاش کردن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

من صرفا نظر شخصی خودم رو میگم :

بعضی ها میگن دهه 80 جسور هستن ، از حقشون دفاع میکنن ، و از این مدل حرف ها ! 

در حالی که بی پروا بودن ، حرمت شکنی و اینجور موارد ، شاهکار نیست و همه میتونن انجامش بدن. 

افراط و تفریط ، هیچکدوم خوب نیست. 

نه تنبیهات سخت بچه ها و مدل تربیت قدیمی ها درست بود ، نه لوس بازی های الان. 

هر وقت به تعادل برسیم ، اونموقع اوضاع خوب میشه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من صرفا نظر شخصی خودم رو میگم :بعضی ها میگن دهه 80 جسور هستن ، از حقشون دفاع میکنن ، و از این مدل حر ...

والا اون دمپایی  مامان بیشتر جواب بود تو دوران ما

بعد کلی کتک باز ما بودیم که میرفتیم عذرخواهی😂

ولی آره حرف شما درسته👍❤

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
ببین وظیفه ی مامان بابای ما چی بودپس؟کجا و تو کدوم کتابی نوشته گرفتن گوشی یا بازی پی اس وظیفه ی ماما ...

عزیزم 

پدر و مادر ما درست رفتار نکردن !

گناه بچه هامون چیه؟

دیگه نوجوانه و مدرسه میره نمیتونه کار کنه گوشی بخره 

پی اس بخره 

اینجور چیزای گرون رو بهش بگو پول جیبی هاشو جمع کنه کمکتون کنه که به قول خودت قدر هم بدونه 

بستگی داره چقدر پول تو جیبی میگیره 

اصلا میرسونه جمع کنه 

دیگه منتی نیست بگیم لباس میخریم برات بگو دستت درد نکنه ما که پدرمون نمیخرید لباس خواهر بزرگه تنمون بود!!

ببخشید بچمونم میگه پدرت نداشت نمیورد ! 

به نظرم خرید وسایل بازی و لباس و کلاس آموزشی و تفریحی و مسافرت و گردش خانوادگی جز واجبات و وظیفه ی پدر و مادره 

خیلی رفیق باید باشید باهاش

پسره یا دختر؟

رابطش چطوره باهاتون؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
بیامیگم طلبکارن همیشهه

آره همینجوره والا با خوبی باهاشون حرف میزنی پرو میشن با دعوا حرف بزنی جلوی آدم وایمیستند از پسشون دیگه برنمیام نمیدونم چیکار کنم  من خودم آدمی بودم خیلی برای بچه هام وقت گذاشتم از این مامان های بی خیال نبودم نمیدونم چرا اینطوری شدن

💖عشقم خانواده ام💖
کلاس و وسایل و .... که وظیفمونه منتی نیست با این فرمون بخوای بری جلو چالش داری تشر و دعوا لازم نیست ...

وظیفمون هست درست میگید ولی من الان خودم تو فامیل دیدم بچه هایی که امکانات کمتری دارن اخلاق و رفتار بهترن احترام بیشتر حالیشون میشه تا اونا که تو امکانات بودند 

💖عشقم خانواده ام💖
والا اون دمپایی مامان بیشتر جواب بود تو دوران مابعد کلی کتک باز ما بودیم که میرفتیم عذرخواهی😂ولی آ ...

والا به قول شوهرم میگه بابام از سرکار می‌آمد سریع میرفتیم درباز میکردیم یا کارهای دیگه یا از ترس تو صدتا سوراخ قایم می‌شدیم اگه کار بدی میکردیم  الان طلبکارند میگن چرا با ما بد حرف میزنید

💖عشقم خانواده ام💖