2777
2789

من حسابداری ملی قبول شدم که نمیگم کجا و چه شهری بخاطر اینکه شناسایی بشم😅😅

ولی خب یه توضیح براتون میگم🤌🏻🤌🏻

حسابداری دانشگاه ملی شهر بزرگ‌ اوردم

البته نه تهران اینا ولی خب باز شهر بزرگ هست و قطعا امکانات بهتری داره

خودم تو شهر کوچیک زندگی میکنم که هیچ شرکت و کارخونه ایی نداره و کلا یه دانشگاه ازاد داره🤫

حالا توجه کنید فامیل و اشنا چی میگه بهم😏👍

میگن حسابداری یه رشته که هم ملی داره هم ازاد تو بی فایده داری میری یه شهر دیگه ، بشین همینجا ازاد بخون و الکی نرو مدرکا هیچ فرقی نداره😏🦦

نمیدونم چرا اگر مدرک و دانشگاه ها هیچ تفاوتی ندارن چرا پس انقدر قبول شدن سخته🦦🦦😑

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بگو پولش و شما میدید؟ ول کن ادما چشم ندارن موفقیت بقیه رو ببینن کار خودت و بکن از طرفی رفتن به یه شهر بزرگ برات تجربه و استقلال خوبی میشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاهش دولتیه؟

بله 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

برای رشته ریاضی حسابداری رشته خیلی خوبی محسوب میشه و قبول شدنش برای شهرای بزرگ سخته اصلا توجه نکنید ...

مچکرمم

چرت و پرت میگن، موفق باشی،فقط توی دانشگاه تک بعدی نباش،از لحظه لحظه اش استفاده مثبت کن،تجربه کسب کن،دوستای خوبو کنارت نگه دار ک تا همیشه ب دردت بخورن،راجب رشتت هر کلاس یا دوره جانبی مفیدی هس شرکت کن چون ترمای اول وقتت آزادتره،این مدرکابعدها ب دردت میخوره

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
بگو پولش و شما میدید؟ ول کن ادما چشم ندارن موفقیت بقیه رو ببینن کار خودت و بکن از طرفی رفتن به یه شه ...

اره اتفاقا خیلی خوشحالم ازین بابت

میگم میرم ۴ سال یجای دیگه   تجربه جدید زندگی خابگاهی رو میچشم و میام

خب توجیهشون کن که سطح علمی دانشگاه دولتی بهتره و شهریه نمی‌خواد ناراحتی نداره

اصلا جوابشونو نمیدم

ولی بهم برخورد

یعنی چی که من رو با کسی که چند تا تجدیدی اورده و پیام نور میخونه مقایسه میکنن

بخدا من خیلی زحمت‌کشیدم واسه رسیدن بهش

خودم حسابداری دانشگاه دولتی میخونم

جدیییی

چهه خووب

نظرت چیه راجب رشتت

سختههه

چرت و پرت میگن، موفق باشی،فقط توی دانشگاه تک بعدی نباش،از لحظه لحظه اش استفاده مثبت کن،تجربه کسب کن، ...

ممنونمممم🥰😍😍