2777
2789

نه گلم برو دکتر نباید اینطور بشه

منم سقط داشتم

بعد از سه ماه رحم ب حال سابق باید برگرده

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من هم پنج روزه شده اول هفت روزه بود برام عجیبه واقعا 

نه سقط داشتم نه باردار بودم نه شیردهی داشتم 

تنها تغیری که کردم این بود که رفتم تو اقدام و باشگاه هم میرم نمی‌دونم چرا 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو بچه دار شدن هم تاثیر میزاره گلم؟؟؟

بله خیلی تاثییر گذاره مخصوصا تیرویید کم کار که تنبلی تخمدان هم به وجود میاره ,و اگه باردار بشین و درمان نکنید امکان سقط خیلی میره بالا و حتی اگه تو دوره بارداری چک نشه امکان داره بچه نرمال به دنیا نیاد ،من باردارم هر ماه باید آزمایش بدم،شما حالا چک کنید ایشالا که مشکلی نیست

بله خیلی تاثییر گذاره مخصوصا تیرویید کم کار که تنبلی تخمدان هم به وجود میاره ,و اگه باردار بشین و در ...

اهان باشه گلم انشاللع به سلامتی زایمان کنی چند سالته ؟؟؟