2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توقع مادرپدرت در حد سر زدنه و احترام فقط یا 

یا مثلا واسه هر تعطیلی بیرون بردن سفر بردن و مقداری از حقوق رو خرجشون کردن و یه طورایی با زنش یکسان دونستن؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من خودم عروسم،اما تجربه ثابت کرده هر چی بیشتر به عروس برسی و بهش خدمات برسونی بیشتر به خودش غره میشه و خودشو گم میکنه!نمونش عروس خودمون،یعنی کاری که بابام واسه دختراش نکرده واسه اون کرده!یه خدمات و کارایی که تا حالا من که دخترشم به چشم ندیدم از پدرم!هنوز یه سال نشده عقد کردن چند ماه دیگم عروسیشونه اما رفتار الانش کجا و رفتار یه سال قبلش کجا!

اونایی که نظرات تند میدن حتما خودشون مثل عروس شمان

بعضی ها ذاتن قدر نشناس و حسودن‌ 

اونا مریضن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
توقع مادرپدرت در حد سر زدنه و احترام فقط یا یا مثلا واسه هر تعطیلی بیرون بردن سفر بردن و مقداری از ح ...

خواهر من... پدرومادرم تمام مشکلات مالی اونارو حل میکنن اونا حتی ماهی یبار نمیان سر بزنن در حد ۵ دقیقه! ولی هر روز خونه مادر زنشه براش روز مادر کادو برده ولی مادر منو حتی تبریک نگفت

جای سوال اینجاس پدرمادرت مگر چه چیزی نشون میدن که عروس میخواد شوهرشو از اونا دور نگه داره چه چیزی تو گوشش میخونن بر خلاف عقیده اون 

چون منم همینطورم و عقاید خانواده شوهر با من متفاوته و مجرورم بخاطر حفط زندگیم شوهرم و بچه هام رو ازشون دورتر نگه دارم 

چون وقتی زیاد با اونا بپلکن مثل اونا میشن و باعث درگیری بینمون میشه یه طورایی بر ضد من میکنند 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خواهر من... پدرومادرم تمام مشکلات مالی اونارو حل میکنن اونا حتی ماهی یبار نمیان سر بزنن در حد ۵ دقیق ...

اینطوری هم دیگه نامردیه 

مادرت انقدر بهشون ساپورت نده 

منم خیلی وقته قطع رابطه کردم 

ببین خیلی نمک نشناس بودند میومدن خونه ام مهمونی تو وقت امتحانات بچه هام 

اصلا به احترام نمی زاشتن 

از شوهرم مول یواشکی می گرفتند 

اصلا نع حمایت عاطفی می کردند و نه مالی 

منم قطع رابطه کردم 

ولی به همسرم کاری ندارم بره و بیاد

ولی خب اونم کم میره