2777
2789
عنوان

از آمپول میترسم روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس فردا پس فردا چطور میخوای زایمان کنی توی بارداری هم‌معمولا خانم ها حتما باید ماهی دو سه تا آمپول ت ...

من دو تا بارداری داشتم چرا خبری از این امپولا که میگی نبوده🤔

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش نخوندم شوهرم پنی سلین

پنی سیلین واسه بیماری های باکتریاییه رو ویروس بی اثره حالا اینا رو ولش 

حالا اگه روت اثر داره بذار تزریق کنه فقط تا ده ثانیه درد می‌کشی بعدش تموم میشه اگرم کلا وحشت داری به نظرم نزن 

راستی آدمی که از تزریق می‌ترسه چجوری میخواد فردا پس فردا زایمان کنه ؟اصلا اون هیچی اینو بگو تا قبلا چطور درد های پریودی رو تحمل کردی این آمپول که در مقابلش هیچه 

عزیز من تو درد های بیشتریو تو زندگیت تحمل کردی که آمپول در مقابلش هیچه حالا چه فیزیکی چه روحی ،جدی میگم به این فکر کن در ازای چند ثانیه درد دیگه از شر آبریزش و سرفه و بدن درد و سر درد و تب خلاص میشی دردش هر چقدر باشه به دردای قبل نمی‌رسه تازه کوتاهم هستش چند ثانیه ست به جاش موقع تزریق دندون هاتو به هم فشار بده تا دردش قابل تحمل باشه واست اینجوری ینی 😬 و این حرفایی که زدم هم موقع تزریق بهش فکر کن باعث میشه بپذیری

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ببین شوهرت حق داره به هر حال باید به ترست غلبه کنی شاید واجب بود

خیلی عربده کشبد گفتم آروم بزنی گفت نه تو میخوای این جوری اون جوری گفت دهنو بیند ساکت گریه ریخت 

به ۸۰ درصد خانما میدن یا سرم بودن شاید شما اصلا نیاز نداشتین

گلم این امارو از کجا اوردین من دوستام خواهرام و تقریبا تموم کسایی که میشناسم نزدن

متاهل و باردار که شدین اطلاعاتتون بالاتر هم میره ان شاءالله

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم این امارو از کجا اوردین من دوستام خواهرام و تقریبا تموم کسایی که میشناسم نزدنمتاهل و باردار که ش ...

ولی خب همه اطرافیان و آشنایان من زدن چه ربطی داره گلم مت تو زمینه پزشکی خیلی تحقیق میکنم توی شهر ما به اکثر خانم ها تقویتی داده میشه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
گلم این امارو از کجا اوردین من دوستام خواهرام و تقریبا تموم کسایی که میشناسم نزدنمتاهل و باردار که ش ...

و این‌که سر زایمان هم معمولا سرم و آمپول میزنن اینوخانم‌ کلا می‌ترسه و خیلی عجیبه و آزمایش خون هم چند بار از خانم باردار میگیرن اینم هست

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘