2777
2789

نه اصلا..امشب فیلم آقای قاضی رو ندیدی؟پسره با سه تا دختر دوست بود..دقیقا اونم به دختره گفته بود ماشینتو بفروش با پولش نمیدونم چکار کنم..حتی خونه دختره هم رفته بود..از یکیش400میلیون پول گرفته بوده..از اون یکیا هم دویست سیصد گرفته بود...کلا850 میلیون..انداختنش زندان آخرش

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بگم نه یا بسه؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بگو ننه بابام نمیزارن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دقیقا یه دختری تو همین نی نی سایت طلاهای خودشو مامانشو به خاطر همین کاری که تو بذاره بکنی داد دوست پسرش 

دوست پسرش هم فلنگو بست و رفت که رفت

نه از سود خبری بود نه از ماشین

چرا زحمت خودت و بابات رو میخای بزاری تو حلقوم پسری که هیچ تعهدی بهت نداره ؟

الان خیلیا برا شوهر خودشون هم اینکارو نمیکنن چه برسه به دوست پسری که تعهدی به زندگیت نداره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اصلا نده چقد پسرای این دوره زمونه

عوضی شدن تا میفهمن طرف دوسشون داره 

هر پیشنهادی میدن عزیزم به هیچ وجه اینکارو 

نکن 

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤

بگو فاکتور همه طلاهام دست مامانمه. نصف بیشترشم دست مامانمه نگه داشته. چرا آمار طلاهاتو دادی بهش دختر. این ازدواجم کنه کل دست و بالتو خالی میکنه. بگو همون دو ماه دیگه که پولت جور میشه بخر