2777
2789
عنوان

مامانم میگه بری بالای سی یهو همه زیبایی ات از دست میدی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
دخترخاله من 37سالشه مجرد یه رژسادم نمیزنه.. هرکی میبینتش میگه نهایت25سالته.... موهای بلند ومشکی.. هی ...

منم خودم خیلی کمتر از سنم نشون میدم ولی اصلا مثل ۱۰ سال پیشم نیستم هم بدنی هم اخلاقی آدم دیگه اون سرزندگی و طروات رو نداره و این تغییرات انقدر آروم و آهسته میاد که آدم متوجهش نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمنن شماشکست نفسی میکنی من که خیلی میبینم تواطرافیان وهمین طورخودم انقدرتوسندمیگفتن چقدرخوشگل شدی ی ...

نه به خدا حقیقتو گفتم من جز بدشانسام پس 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

ببین شاید توی ۲۷ سالگی خوشگلتر و شیک تر شده باشی ولی قطعا شاداب تر نشدی

چرا شاداب تر شدم 

با این که ورزش کردم ‌صورتم لاغر شدم ولی شادابیم بیشتر شد

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

منم خودم خیلی کمتر از سنم نشون میدم ولی اصلا مثل ۱۰ سال پیشم نیستم هم بدنی هم اخلاقی آدم دیگه اون سر ...

آخه میدونی من قبلا خیلی تنبل بودم الان اینجپری نیستم فرز شدم هم ورزش میکنم هم کار خونه و هم سرکار و هم ورزش و رقص و باشگاه 

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜