2777
2789
عنوان

مامانم میگه بری بالای سی یهو همه زیبایی ات از دست میدی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست

اون قدیمیا بودن الان هرچی سن میره بالاتر جذاب تر میشی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

زشت که نولی دیگه اون طراوت قبل و نداره ادممن خودم بهترین چهرم بین ۲۶ تا ۲۸ بود

من از ۲۵ به بعد خیلییی خوب شدم روز به روز بهتر

زیر۲۵شبیه نون بربری بودم 😂😂

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از ۲۵ به بعد خیلییی خوب شدم روز به روز بهترزیر۲۵شبیه نون بربری بودم 😂😂

بعد ۲۵ آدم خیلی خوب میشه تا ۲۸ ۲۹ بعد دیگه ذره ذره کمتر میشع

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
دقیقااز۱۹به بعدخیلی اوکی میشی جذاب و...ولی ۳۰به بعدکم میشه دیگه طبیعیه

ما که بعد ۱۹ جذاب نشدیم 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

من ۲۷ ام شادابیم از ۱۹ سالگی بیشتره همه هم میگن انگار چندسال جوون‌تر شدی

خوب عزیزفرق داره مثلامن سرزایمان دوم دیگه موهام بیشترسفیدشدیادندونایکسری خراب شدن شیردادن و....دیگه خیلی تاثیرداره یارسیدگی و...

چه درگیر سنتی

اطرافیان به زور میخوان منو پیر کنن😂😂😂ولی من برعکسم به خدااا

هِرای پرشکوه و باجلوه و زیبا که رومی ها او را ژنو می نامند، کهن الگوی ازدواج است. 💜او همسر قانونی زئوس (ژوپیتر) خدای خدایان المپی بود که بر زمین و آسمان فرمانروایی می کرد.💜

بعد ۲۵ آدم خیلی خوب میشه تا ۲۸ ۲۹ بعد دیگه ذره ذره کمتر میشع

اخلاق هم خیلی تاثیر داره

ما که بعد ۱۹ جذاب نشدیم

منو زیر ۲۵ سگ نگاه نمیکرد الان همه دنبالم 

اونهایی زیر ۲۵ دفم شکوندن الان التماسم میکنن 😂😂😂

یهو زیباییت رو از دست نمیدی ولی کم کم از شادابی آدم کم میشه قطعا یه دختر ۳۵ ساله شادابی یه دختر ۲۰ س ...

دخترخاله من 37سالشه مجرد یه رژسادم نمیزنه.. هرکی میبینتش میگه نهایت25سالته.... موهای بلند ومشکی.. هیکل لاغر توپر.. درعین حال کارمند.. قشنگ وساده.. خیلی دیدم ۳٠به بالان جوونن.. مورد دیدم 20ساله انگار 40سالشه.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
والا وعده الکی نده😂

مطمنن شماشکست نفسی میکنی من که خیلی میبینم تواطرافیان وهمین طورخودم انقدرتوسندمیگفتن چقدرخوشگل شدی یانازشدی الان دیگه خبری نیست ۳۸سالمه دلتنگه اون دورانم 😅