2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم میمیرم واسه گوجه خیار پرنمک یعنی نی نیم پسره؟🥺😂

منم گوجه و خیار خیلی دوست دارم، ولی از غذا متنفرم،از گوشت و مرغ و تخم مرغ بدم میاد، نون و ماستو بیشتر از غذا دوست دارم

منم گوجه و خیار خیلی دوست دارم، ولی از غذا متنفرم،از گوشت و مرغ و تخم مرغ بدم میاد، نون و ماستو بیشت ...

دقیقاااا

اکثر موقع ها واسه شوهرم غذای برنجی درست میکنم ولی خودم آبدوغ خیار میخورم 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ایشالا خدا به همه ی منتظرا نی نی سالم و صالح بده، من از ته دلم میخواستم دختر باشه ولی خب خدا هر چی ص ...

هرچی صلاحه عزیزم

والا برای من هیچ فرقی نداره فقط سالم و صالح باشه

البته برای مادر شوهرم خیلی فرق داره🤦‍♀️

دقیقاااااکثر موقع ها واسه شوهرم غذای برنجی درست میکنم ولی خودم آبدوغ خیار میخورم

🤣🤣🤣🤣🤣وای منم اونجوری شدم، از غذا فراری ام همش،نون پنیر و خیار گوجه تا دلت بخواد دوست دارم

مادرشوهرت پسر دوست داره؟

خیلی

چندبارم گفته حسم میگه بچت پسره 

منم گفتم خداکنه دختر باشه چون من دختر بیشتر دوست دارم(الکی گفتم که حرصش دربیاد وگرنه دختر و پسر برام فرقی نداره )

خیلیچندبارم گفته حسم میگه بچت پسره منم گفتم خداکنه دختر باشه چون من دختر بیشتر دوست دارم(الکی گفتم ک ...

مادرشوهر منم میگه کاش پسر باشه،ولی من ته دلم دوست دارم مامان یه دختر کوچولو باشم