2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بدی دارم دل شوهرم شکستم بمیرم🤕😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 44 پست
پیامای بعدیتو خوندم عزیزم واقعا ریدی ک😑الان مهمترین دوره ی زندگیته اون دیگه مث ی دختر از دماغ فیل ا ...

بخداهرجا تاپیک بزنم راهکار بخوام تگت میکنم خداخیرت بده چقدر قشنگ توضیح دادی راهکاردادی مرسی از کمکت ❤️🌷دوست خوبم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری اخه 😔😔😔 خیییلی بهم خوبی کرده از خجالت دارم میمیرم خودم

عذرخواهی نکنی 

متوجه نمیشه از خجالتت هست 

فکرمبکنه برات مهم نیست 

مردها این چیزا رو متوجه نمیشن هاااا

که مثلا من سکوت کردم یعنی ناراحتم 

اونا جور دیگه فکرمیکنند

دخترخوب یه شاخ گل یه هدیه چیزی بگیر حضوری برو از دلش دربیار 

و نشون بده خیلی پشیمونی 

ماچ و بوسه فراموش نشه😂

خوش به حالتمایی که پدر و شوهر بد داریم و کتکمون میزنن و بد دل و خشیش و بد دهن و بد ذاتن و اصلا ارامش ...

شوهر بد و کتک زن خودمم داشتم منم بدبختیامو کشیدم اعصاب برام نمونده ازدواج دوممه 😔😔😔😔

اما حتی اگه گفت بخشیدت بازم ی مدت حواست ب رفتارات باشهچون اونقدر حرفای سنگینی زدی ک من جاش بودم تا ع ...

خودشم گفت به روح بابام دوستت نداشتم سر همین حرف همه چیو بهم میزدم 

بخداهرجا تاپیک بزنم راهکار بخوام تگت میکنم خداخیرت بده چقدر قشنگ توضیح دادی راهکاردادی مرسی از کمکت ...

خاهش میکنم عزیزم .. ببین وقتی پای زندگی و ازدواج وسطه مردا دیگه ی داف خشگل و خوش هیکل نمیخان ک

ی حامی میخان ی همراه میخای ی تکیه گاه واسه روزای سخت میخان..یکیو میخان ک همینجور ک هستن تاییدش کنه و بهش حس قدرت بده .یکیو میخان ک با دلگرمیه اون جایگاهشونو ارتقا بدن مخصصوووصا مردی ک اهل کار و زندگیه و رو پای خودش بوده و دستش تو جیب خودش بوده

ولی تو با این حرفات بهش فهموندی ک من اینطور نیستم 

پس باید دوباره اعتمادشو بدست بیاری

چکار کنم 😔

باید خداروشکر کنی با این اوضاع باز یه سقفی بالاسرشه هر سال اثاث کشی نداری بعدم اخلاق خوب بزرگترین نعمته وقتی بری تو زندگی و خوبیاش رو ببینی اصلا برات دیگه فاصله مکان خونه مهم نیست چون بدون همسرت نمیتونی جایی بمونی بهترین دوست و رفیق و همدم آدم همسرشه هیچ چیزی جای اخلاق خوب و خانواده خوب رو نمیگیره

کاش قبل از ازدواج به بلوغ برسیم . من وقتی ازدواج کردم مجبور شدم از شهر خودم برم یه شهر دورافتاده و کاملا غریب ولی اینجوری حرف نزدم تازه من از تهران رفتم شهرستان 🤣🤣🤣

دوسش داشتم دوست بودیم 

خیلی کارت اشتباه بود اسی

اول رو خودت کار کن ک دیگ همچین چیزیو تکرار نکنی...

بعدم با دلبری و اینا معذرت بخواه...

اینو هم بدون ارزش آدما ب محله و پولشون نیس ب قلب و شخصیتشونه همین ک آدم خوبیه دوستت داره و واسه زندگیتون تلاش میکنه کافیه