2777
2789
عنوان

عذاب وجدان بدی دارم دل شوهرم شکستم بمیرم🤕😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 44 پست

خیلی عذاب وجدان دارم واقعا ازم ناراحته 

کم حرف شده 

حقش نبود 

دوست داشته اول زندگی یکم برم اون محل که اصلا ببینه چقد دوسش دارم 😔

شاید میخواسته ببینه گذشت من چقدره بخاطرش و اصلا شاید ده سال بعد خودش میومد محل ما 

خودش و خانوادش جز خوبی هیچکاری درحقم نکردن مادرشوهرمم که بخدا خدامه خیلی خیلی زن مهربون و باشخصیت و بافرهنگیه فوق العاده پسر نجیب و خانواده داری هست حقش نبود 😔

چکار کنم حتی روم نمیشه باز معذرت بخوام  

از طرفی هم مطمئنم هنوز ناراحته فقط نمیخواد کشش بده

خلاصه خیلی عصبانی شده بودم گفتم وقتی میری اونور شهر دخترمیگیری فکر زندگی اینده هم باش تو عاشق عوارضی ...

گناه داره تحقیرش نکن 

باید به مردت اقتدار بدی 

نه کوچیکش کنی 

مردها به غرورشون بربخوره خیلی ناراحت میشن 

بعدشم عزیزم قرار نیست قله قاف بری که 

یه کم از خواسته هات کم کن به هیچ جا بر نمیخوره 

زندگی ساختنی هست اونم دوتایی کیف میده 

خونه بابا و پول و... رو ول کن اگه شوهرتو دوست داری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم مقصر خودمم خیلیم عذاب وجدان دارم شوهرم ماهه بخدا حقش نبود چکار کنم حالا کمکم کن

پیامای بعدیتو خوندم عزیزم واقعا ریدی ک😑

الان مهمترین دوره ی زندگیته اون دیگه مث ی دختر از دماغ فیل افتاده بهت نگاه میکنه و فک میکنه چقد ظاهر بین و سطحی و پولکی هستی و نگاه بالا ب پایین بهش داری

این چ رفتاریه اخه؟

خودت پیش قدم شو عذرخاهی کن بگو ترسیدم نتونم تحمل کنم خاستم با اون حرفا وسوست کنم بیای اینطرف ک دیگه منصرف شدم..واسه خودت برنامه بچین ک وقتی رفتی اونجا چیکارا کنی باشگاه بری سرکار بری و هفته ای یکی دو بار تایم مشخص کن بری خونه مادرت..اینارم با شوهرت درمیون بزار و بهش بگو تا بفهمه اون حرفات از ته دل نبوده و واقعا اوکیی با شرایطش و سعی داری خودتو وقف بدی

هروقت میگفتم دکتری جایی میخوام برم خودش میومد منو میبرد و رسما اونروز از کارش میفتاد جون باموتور میره بازار 

مجبور میشد بره خونه موتورو بزاره خونه ماشین برداره بیاد دنبال من

فردا نوبت دندونپزشکی دارم نوک تهران 😅

گفتم فردا نوبت دندون دارم اصلا نگفت کجا واسه چه کاری 

گفت بسلامتی 

همین 

مطمئنم ناراحته 

چون هروقتم نمیرسید خودش بیاد میگفت پول میزنم بااسنپ برو برگرد 

الان نگران فردا نیستم فردارو مثال زدم که بگم از کجا مطمئنم ازم دلخوره هنوز 

اره عزیزم مقصر خودمم خیلیم عذاب وجدان دارم شوهرم ماهه بخدا حقش نبود چکار کنم حالا کمکم کن

خوش به حالت

مایی که پدر و شوهر بد داریم و کتکمون میزنن و بد دل و خشیش و بد دهن و بد ذاتن و اصلا ارامش و پول نداریم و کسی حامی مون نیس چی بگیم؟!

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

چقدر حرف بدی زدی

ولی اشکالی نداره بهش پیام بده عذر خواهی کن و بگو ببخشید یه لحظه عصبانی شدم نفهمیدم چی گفتم

بعدشم پایین شهر چه مشکلی داره؟

خرابه باشه مال خودت باشه خدارو باید شکر کنی

جوونای الان پول اجاره ی خونه رو هم ندارن شوهرت زرنگه که تونسته خونه بخره

گناه داره تحقیرش نکن باید به مردت اقتدار بدی نه کوچیکش کنی مردها به غرورشون بربخوره خیلی ناراحت میشن ...

الان چکار کنم خیلی ناراحته 😔 خودم میفهمم که ناراحته به روم نمیاره 

اما کمرنگ شده این دوسه روز 

بهش پیام دادم بازم نیم ساعت پیش

اسکرین بفرستم ؟هنوز نخونده انلاین نشده  

خیلی عذاب وجدان دارم واقعا ازم ناراحته کم حرف شده حقش نبود دوست داشته اول زندگی یکم برم اون محل که ا ...

یه کادوی کوچیک براش بگیرو دوباره معذرت خواهی کن بگو اشتباه کردم خواهشا دیگه اون حرفامو از ذهنت بیرون کن