2777
2789
عنوان

مادر بزرگم به هفته س هیچی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3463 بازدید | 147 پست

ایشون در حال جان دادن هستن اما خود جان کندن هم احتیاج به یه مقدار انرژی داره باید یه سرم بگیره مادر بزرگ من میگفت اینجور مواقع باید یه چیز مقوی داد مثلا آب جوجه تا بتونه جون بده البته نمیدونم تا چه حد درسته این موضوع

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
فکرکنم نشستن بنده خدا از گشنگی و تشنگی خودش بمیره

چرا اینجوری حرف میزنین و راحت طرفتون رو ناراحت میکنن 

اگه شما واقعا آدم خوب و دلسوزی هستین بفرمایین کاری برای مادر بزرگ ما بکنین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره حتی طرف به قول شما تو بیمارستان هم تموم کنه ادم حداقل وجدانش راحته که هرکار ازش براومده انجا ...

موافقم. آدم نباید بگه فلانی داره میمیره پس ولش کنیم بمیره. باید تلاش کرد که بعد وجدان گریبان نگیره. اگه این پیرزن قسمتش مرگ باشه میمیره. ولی فرق داره بین اینکه ولش کنید تا بمیره یا اینکه کاری از دستتون برمیاد انجام بدید و نشه

واقعا فکر می کنی ببرید بیمارستان از رو تخت میفته پایین؟ تخت بیمارستان ندیدی حفاظ داره اون بنده خدا ه ...

عزیزم اکثرا تو این لحظات دکترا وقتی میبینن لحضات آخر عمر بیمار هست میگن ببریدش خونه.و زیاد نمیزارن بیمارستان بمونه .حالا دلیلش رو نمی‌دونم چرا شاید کمبود تخت هست . اون بیمار هم سرم نیاز نداره فقط باید با پنبه لبهاش رو نم کنن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
چرا اینجوری حرف میزنین و راحت طرفتون رو ناراحت میکنن اگه شما واقعا آدم خوب و دلسوزی هستین بفرمایین ک ...

خب اسی ما هرچی میگیم ببرینش بیمارستان میگی از تخت میفته یا دستاشو میبندن یا فلان اصلا منطقی نیس

واقعا فکر می کنی ببرید بیمارستان از رو تخت میفته پایین؟ تخت بیمارستان ندیدی حفاظ داره اون بنده خدا ه ...

چند روز پیش بردیمش بیمارستان ولی هیچ مشکلی نداشت که بستری کنن به هیچ دارویی احتیاج نداشت و دکتر بستری نکرد گفت فقط به خاطر اینه که سنش زیاده 

موافقم. آدم نباید بگه فلانی داره میمیره پس ولش کنیم بمیره. باید تلاش کرد که بعد وجدان گریبان نگیره. ...

اره دقیقا اینجوری حداقل بعد از مرگش وجدانشون راحته

اصلا شاید هم وقت مرگش نیس و بدنش درگیر عفونتی چیزی شده هرکی پیر باشه که تا مریض بشه فوت نمیکنه

همه اومدن سر زدن بهش ولی چون بیهوشه متوجه نمیشه شما نمیدونین چرا انقدر تکون میخوره و بی قراره؟

ببین من اون موقع مدرسه ای بودم خیلی نمیذاشتن در جریان جزییات باشم ولی همچنین چیزی توی ذهنم هست که دم آخر مادربزرگ من توی جا افتاده بود و یک روز چیزی نخورد و نفس های صدا دار داشت بردنش بیمارستان و همونجا تموم کرد یعنی یکی دو ساعت توی بیمارستان بود و تموم کرد و از صحبت های بزرگترا میدونستم که توی بیمارستان خیلی تکون تکون می‌خورده ولی توی خونه من چیزی ندیدم به نظرم زنگ بزنی از اورژانس بپرسین بهتون میگن چه کاری براش بهتره شاید توی بیمارستان کاری کنن راحت تر جون بده شاید توی خونه نیاز باشه کاری بکنید کمتر زجر بکشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

شرمنده میکنی چند روز پیش بردیمش دکتر بستری نکردن چون هیچ مشکلی نداشت و این بی قراری هم به خاطر سن زی ...

تو گفتی اگه شما میخواین براش کاری کنین. منم میگم حاضرم ببرمش بیمارستان. اگه میدونی دلیلش چیه چرا تاپیک زدی