2777
2789

خانوادم میگن اون ور دنیا ام بیوفتی میزاریم بری 

هر چقدر تست اینا میخوای بزن خلاصه کلا میگن بخون از خودم بیشتر بفکرن

اما خودم نمیدونم چرا کم میخونم اصلا تلاش نمیکنم بی حس شدم و روز ها داره میگذره 

چرا اینجوری شدم اصلا وقت شناس و قدر شماس نیستم ۲ تا کنکور دارم 😭

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمم ۹ بار کنکور داد تا رشته ی مورد علاقشو بیاره

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

منم همینممممبا اینکه جایی نمیرم،همش میتونم تو اتاقم باشم درس بخونم ولی حسش نمیاد اصلاااا خسته شدم ان ...

دقیقا منم اینطوری ام 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

طاقت بیار، زود خوب میشی...!🥹🔥

فقط جای بهای چیز خفنی که برات داره آماده میشه رو تو آینده می‌بینی:)))

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

باید خیلی قوی باشیم

هنوز خیلی کار ها مونده که نکردیم!

خیلی ذوق ها مونده که نداشتیم!

خیلی قهقهه ها مونده که نزدیم!

باید خیلی امید داشته باشیم به اینکه به زودی خزون زندگی تموم میشه...

و تو بهار باز جوونه میزنیم،

رشد می کنیم ...

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
طاقت بیار، زود خوب میشی...!🥹🔥فقط جای بهای چیز خفنی که برات داره آماده میشه رو تو آینده می‌بینی:))) ...

🥲❤❤❤

تا خودت نخای حتی اگه انیشتنم بیارن رو سرت بازم نمیشه ب این فکر کن همه دارن نگات میکنن! ب این فکر کن چقد حسرت و پشیمونی سخته ب این فکر کن ک فرصت ها یبارن و بهانه ها همیشه و اینکه این ماییم ک سرنوشت مونو تغییر میدیم ن حرفا و جملات بقیه 

ینی ۹ سال پشت کنکور موند ؟؟؟؟؟؟؟

بله اما این وسط زندگی کرد کاردولتی پیدا کرد خونه خرید و...

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

عزیزم 

بخون که پشیمون میشی اگه کم کاری کنی.

وجدانت بعدا اذیتت میکنه که چرا وقتی شرابطت داشتم خونواده حامی داشتم نخوندم. این خیلی مهمه که بعدا وجدانت درگیرت نکنه.

نخونی پنج سال دیگه ده سال دیگه و آینده ات رو رقم زدی

میتونی بسازی میتونی نابودش کنی.

باامید و توکل به خدا به خاطر خونواده ای که دوستت دارن و بعد بخاطر خودت و اینکه حق داری یه زندگی عالی به خودت هدیه بدی تلاش کن.

منم دعا کن دلم شکسته🌱♥️

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

باید خیلی قوی باشیمهنوز خیلی کار ها مونده که نکردیم!خیلی ذوق ها مونده که نداشتیم!خیلی قهقهه ها مونده ...

دقیقا همینطوره هعییی