2777
2789

دعوتم کرده کافه من و یکی دیگه دختر خاله ام و بقیه دوستاشن 

من کادو تا ۵۰۰ تومن چی بدم خوبه ؟ 

تو این رنج چیزایی که خودم دیدم : 

تراول ماگ / ادکلن / کیف پول 

چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟

بیشتر نمیتونم هزینه کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که ادکلن خوشحالم میکنه 

ادکلن بخر 

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

یا خود پولشو..یا کیف .

کیف معمولی بگیر میشه .حتما نمیخاد کیف پول باشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه ها ایده کادو تولد با ۱میلیون ۵۰۰ بدید 

اسی تو این رنج می تونی براش یه هودی بخری 

اکسسوری ، یه باکس بخری توش آینه و شونه و تینت و لوسیون و شکلات و جا کلیدی اینجور چیزای کوچیک کوچیک بزاری