2777
2789
عنوان

اگه بعد از چندروز بخواین به رلتون پیام بدین چی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 38 پست
بهت بی توجهی کرده خودت بری

اگه اینکارو میکنن تا بری و دوست ندارن، پس چرا با اینکه ی پسر بدش میاد از آدم بازم ولی میخاد بندازه از شهر دیگه بیاد شهر شما سویت حتی بگیره برا رابطه. جنسی ؟ ی پسره دوسم اصلا نداشت فقط اذیتم میکرد فقط بی توجهی حرف نمی‌زد باهام ولی اینو گفت موندم چرا 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
پیام اشتباهی؟آخه یه جریانی پیش اومده که مجبوری پیام بدی

نگو اشتباه بوده 

بگو میخاستم بهت بگم‌دلم تنگ شده خجالت کشیدم پاکش کردم

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دیگه ضعیفه 😭😭 منظورش اینه که فک میکنه تمایل ندارم؟

دقیقا.

اون شاید فک می‌کنه در تو کشش نیست برای عاشقی.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

عزیزم اگر رل هستید ک باید روزی هزار بار بهت زنگ بزنه زنگ زدن و پیامم دو طرفه هست ن یک طرفه 

اگر دوران آشنایی هستید ک تمام زنگ پیام روز باید از طرف اون باشه همیشه ی حرفم واسه گفتن داره ک بحث تموم نشه و اصلا نمیشه وقفه بیفته اون چند روز 

اگر اینا نیست این آدم اصلا تورو نمیخواد بفکر یکی دیگه باش

[QUOTE=367313026]نگو اشتباه بوده بگو میخاستم بهت بگم‌دلم تنگ شده خجالت کشیدم پاکش کردم[/QUOTE یعنی ...

اگ مقصر تو بودی ک دعوا نکن 

اما اگ‌اون مقصره بعد این حرف صحبت ک کردین بگو ناراحتم ک خبر نگرفتی واینا 

اگه اینکارو میکنن تا بری و دوست ندارن، پس چرا با اینکه ی پسر بدش میاد از آدم بازم ولی میخاد بندازه ا ...

وایی تو واقعا ساده ای

معلومه که واسه رابطه میخواد بیاد پس چی فکر کردی 

فک کردی عاشق چشم و ابروت شده

وایی تو واقعا ساده ایمعلومه که واسه رابطه میخواد بیاد پس چی فکر کردی فک کردی عاشق چشم و ابروت شده

💔😂😅 می‌دونم ولی فک نمی‌کردم بیاد جدی 

فک کن بهش گفتم برا بدنم منو میخای فقط مسخره کرد گفتم بدنت نکشیمون جنیفر لوپز... باشم گفتم فک کردی خرم از بس خرم بازی در اوردم بدنمو مسخره میکنی ولی میخای بکنیم

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
اگ مقصر تو بودی ک دعوا نکن اما اگ‌اون مقصره بعد این حرف صحبت ک کردین بگو ناراحتم ک خبر نگرفتی واینا

مقصر اصلی من بودم یعنی من یه کاری کردم باعث شدم اون خبر نشه ازش ولی طبق پیاما حساب کنیم بیشتر اون مقصره چون اخریو من دادم البته گفتم که یه کم سرد حرف زدم ولی بعدش یه کاری کردم که بینمون مانع افتاد

مقصر اصلی من بودم یعنی من یه کاری کردم باعث شدم اون خبر نشه ازش ولی طبق پیاما حساب کنیم بیشتر اون مق ...

خب حالا تو پیام‌بده میخام بهت یک چیزی بگم نمیدونم بگم‌یا نه اسمشم بنویس ک فکر نکنه اشتباه گرفتی 

بعد ۲ثانیه بعد قبل سین زدنش پاک کن 

اگ بهت پیاد داد ک چرا پاک کردی و چی میخاسی بگی 

بگو میخاسم‌بگم‌دلم تنگ شده ولی خجالت کشیدم گفتم حالا ک تو نمیخای پیام‌بدی مزاحمت نشم اگ دیدی گف ن منم دلتنگه ک اشتی کن اگرم دیدی خودشو چس کرد ک کلن باز یک موضوع جدیده

خب حالا تو پیام‌بده میخام بهت یک چیزی بگم نمیدونم بگم‌یا نه اسمشم بنویس ک فکر نکنه اشتباه گرفتی بعد ...

باشه پس یعنی مستقیم نگم سلام؟

اخه چندبار پیام پاک میکردم براش هم از ناراحتیم هم اشتباهی میترسم بعدا باز غیر عمدی پیش بیاد که پاک کنم فک کنه عمدی کردم