2777
2789
عنوان

هرچی میزنم چرا میگه معتبر نیس

67 بازدید | 11 پست

سلام، نظرتون چیه؟ با صد ملیون چی خوبه واسه سرمایه گذاری

طلا میگن تا خرداد میاد پایین هرسال، الان وقت خریدش نیس

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتید که پست ریپلای‌شده‌رو بازش کنم و ساده‌تر بگم. ببین، اواخر فروردین امسال هر گرم طلای 18 عیار (که تابع دلاره) تا مرز 4 میلیون تومن بالا رفت و در اردیبهشت وارد روند نزولی شد و حدود 25% کاهش پیدا کرد و به گرمی 3 میلیون رسید. حالا الان طلا 5 میلیونه؛ و نمی‌گم نباید بخری؛ می‌گم اگر ماه بعد بالای 6 تومن بود، دیگه نباید بخری؛ چون به دید کوتاه‌مدت (3-4 ماه) نمی‌صرفه. ممکنه چند ماه پولت راکد بمونه؛ و همین هم به نوعی زیان به‌حساب میاد. اونی که فروردین امسال طلای 4 میلیونی خریده، بعد از گذشت 8 ماه تازه 25% به پولش اضافه شده. مسئله اینه که در بازه‌ی زمانی و محدوده‌ی قیمتی مناسب باید سرمایه‌گذاری کرد. پس خرید طلای 6-7 میلیونی بهینه نیست؛ مگر اینکه به دید حداقل دو سال بخری که ارزش پولت حفظ شده باشه.

تمام این نکات بر اساس رفتار و سابقه‌‌ی بازاره. ممکنه رویدادهای مهم سیاسی همه چیز رو تغییر بده. من خودم به اینکه همه‌ چی به یک‌باره تغییر کنه وزن زیادی می‌دم.

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!