2777
2789

تو خونمون خیلی شرایط بدیه اصلا حالم خوب نیست یه فیلم معرفی کنید امشب ببینم حال و هوام عوض شه

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عاشقانه چی؟ غرور و تعصب، جین ایر، چون خودم هلاکشونم 😂

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
امیلی پولن، چون حس خوبی داره:) 12 مرد خشمگین اینم درگیرت میکنه وخودم خیلییییی دوسش دارم

امیلی پولن عاااالیه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
امیلی پولن، چون حس خوبی داره:) 12 مرد خشمگین اینم درگیرت میکنه وخودم خیلییییی دوسش دارم

امیلی پولن ارزش دیدن داره؟ 

داره دان میشه اگه ارزش نداره لغو بزنم

عاشقانه چی؟ غرور و تعصب، جین ایر، چون خودم هلاکشونم 😂

آره فقط سینمایی باشه و ارزش دیدنو داشته باشه 

اینا رو از کجا دانلود میکنین؟ 

آره فقط سینمایی باشه و ارزش دیدنو داشته باشه اینا رو از کجا دانلود میکنین؟

بزن پره تو گوگل. غرور و تعصبه حرف نداره حتما ببین هم شاده هم عاشقانه خفن. امیلی پولن هم عالیه. همشو دان کن ببین. جین ایر هم عالیه ساخت 2011 رو ببین 

بزن پره تو گوگل. غرور و تعصبه حرف نداره حتما ببین هم شاده هم عاشقانه خفن. امیلی پولن هم عالیه. همشو ...

مرسییی

اولین باره سینمایی تکراری معرفی نمیکنن بهم

مرسیییاولین باره سینمایی تکراری معرفی نمیکنن بهم

من جات باشم همه اینارو میبینم خیلی خاص هستن تل مدتها یادت نمیره