2777
2789

بعضی ها خیلی خانواده های حساس تو زمینه تحصیل دارن

شما ها چجورین

و اگه حساس هستن درجه ی حساسیتشون چقدره

ترجیحاا اگه بالای ۱۸ یا خود ۱۸ هستید کامنت بذارین

با احترام به همه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حساس بودن ولی من کار خودمو کردم😎😂

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

والا خوندیم و لیسانس گرفتیم و ارشد و تموم کردیم و دفاع کردیم

هیچکس خبردارم نشد😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اره خیلیی حساسن

تیزهوشانم خوندم قبول شدم الانم جدی دزس میخونم واس کنکور

معدلم 20 هس 

نهمم از الان شیمی دهمم کلاس دارم میرم

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

دخترم امسال کنکور داره

به اقوام اعلام کردم تا بعد کنکور نیان خونمون

من بیشتر از خودش نگران آینده اشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻