2777
2789
عنوان

منو بغل کرد اشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی اجازه بدی یکی بیاد بغلت کنه و ببوسه!!!چرا واقعا رو چ حسابی؟پسرا ک اکثرا از خداشونه هر روز یه ...

الان یکی هس میاد میگه بدن خودشه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حتی دختر لاغرو و تختو ؟ 😄

چ ربطی داره

انقدر تو اجتماع ادم های کثیف هست ک فقط زیر شکمو میبینن.

بگفته یه بنده خدایی ب دوست دخترش گفته بود بهتر از ترک دیواره

دیگه ببین خودت چ ادمایی وجود داره

لایک نکن خیرشو ببینی
من با اون رل نیستیم اما دست کشید تو موهام دستامو گرف پس حتما من خرابم؟عجب احمقی هستید بعضی هاتون بغل ...

من با اجازه خودم اینکارا رو کردم اون لحظه چون دوسش داشتم اما اون ولم کرد و این دقیقا خیلی حالت بدیه

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
من با اجازه خودم اینکارا رو کردم اون لحظه چون دوسش داشتم اما اون ولم کرد و این دقیقا خیلی حالت بدیه

تجربه شد به هیچ وجه دیگه عاشقم شدی نزاری کسی ازت سواستفاده کنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

گور باباش تو با ارزشی لیاقتت بیشتر از اونه 

اما یک سوال دارم ازت 

پسره تایم داره و پیام نمیده یا درگیر ذهنی داره؟

گور باباش تو با ارزشی لیاقتت بیشتر از اونه اما یک سوال دارم ازت پسره تایم داره و پیام نمیده یا درگیر ...

گوه خورده بابا با فیک بهش پیام دادم گفت سینگلم و پا داد احمق ۲۴ گوشی دستشه 

دارم دق میکنم 

یه چیزی میگم مطمئنا خیلی ها خوششون نمیاد به نظر من هرکسی که وارد رابطه میشه نباید اینقدر خودشو مشتاق ازدواج نشون بده که طرف مجبور بشه به دروغ بگه قصدم ازدواجه.قرار نیست همه روابط عاطفی به ازدواج ختم بشه فقط دخترا باید حد و حدود مشخص کنن و اونم به طرز فکر و محیط خانوادگی هر کسی بستگی داره

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
گور باباش تو با ارزشی لیاقتت بیشتر از اونه اما یک سوال دارم ازت پسره تایم داره و پیام نمیده یا درگیر ...

بنظرت پیام بدم بهش؟؟ بشورمش بعد کات کنم؟ چی بگم؟