2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رها کن خودتو.من کارم خیلی رو مخم بود استعفا دادم.الان یه جای دیگه کار میکنم.مشکل اساسیم کارمندیه که تا چن ماه دیگه از اونم خلاص میشم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

میخوام بگم یه شبه نمیشه از شر مشکلات خلاص شد. ولی میشه بار مشکلات رو کم کرد

خسته ام هفته ی پیش فکر کردم تموم‌شد مشکلات تموم شد  چقدر سجده ی شکر بجا اوردم مصیبتهام ولی همش رویا بود همه چی بدتر شد، بخدا گفتم بهش گفتم این بارم تو خودت نا امیدم کردی تو اوج امید بهش گفتم از بنده ت نه از خودت به کی شکایت کنم

خسته ام هفته ی پیش فکر کردم تموم‌شد مشکلات تموم شد چقدر سجده ی شکر بجا اوردم مصیبتهام ولی همش رویا ...

ببین نمیدونم مشکلت چیه.فقط بدون برا خودکشی دیر نمیشه.خودکشی آسون ترین راهه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

سی و هفت سالمه

از کودکی نوجوونی جوونی ازدواج خانواده هیچی هیچی 

من روز خوش ندیدم 

بچه بودم گفتم بزرگ میشم درست میشه بزرگ شدم گفتم ازدواج کنم ازدواج کردم بچه دار شدم جدا شدم هرچی از هجده سالگی با کار جمع کردم و هکسر سابق و معشوقه ش بالا کشیدن خانواده ای که نتونستن و نشد حمایتم کنن 

از هجده سالگی کار کردم هیچی از خانواده نگرفتم خودم خودمو کشوندم تو شهر غریب گشنگی کشیدم حقارت کشیدم تا رسیدم به یه جایی ازدواج کردم خیانت دیدم اعتیادش رو دیدم دست بزن و اخرم کشید بالا دار و ندارم‌

یک هفته قبل زایمان سه روز بعد زایمان هفت ماهگی پسرم یکسالگی ش و،،،، هکش خیانت اعتیاد کتک ضرر مالی

سی و هفت سالمهاز کودکی نوجوونی جوونی ازدواج خانواده هیچی هیچی من روز خوش ندیدم بچه بودم گفتم بزرگ می ...

خداروشکرکن، جداشدی، رفت باکسی که لیاقتش داشت

الان خودتی وخودت، دستت بگذار رو زانویی خودت، بلندبشو، به خاطرخودت اول ، وبعدپسرت زندگی خوبی بساز برای خودتون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
روحم روانم ، کاش بخوابم و پانشم دوست خوش نمک

چند سالته عزیزم

چرا اینقدر نا امیدی

گل پسرت یه مامان شاد میخواد

حرف بزن از مشکلاتت بگو 

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد