2777
2789
عنوان

از دیوار تماس مشکوک داشتم

134 بازدید | 11 پست

آگهی کرده بودم یه لباس مجلسی قیمت مناسب  

تماس گرفت یه آقایی گفت لباس یعنی آدرسی که بدین خونه خودتونه یا نه من گفت نه خونه مادرم ایناست 

بعد گفت گوشیو نگه دارید تا خانمم رو صدا کنم حدود یک دقیقه گوشیو نگه داشتم بعد دوباره خودش شروع کرد صحبت کردن 

یه وقت رد گوشیو نزده باشه بیان سراغم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی نمیشه نگران نباشید،البته من اینجور مواقع تماس رو فعال نمیکنم، فقط قسمت چت جواب میدم ،بعد اینکه مطمعن شدم خانوم هست یا شمارشو میگیرم یا شماره میدم برای هماهنگی

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

چرا دقیقا همینه اون آقا هم فکر کرده دور از جون شماهم همون کاره هستین

نه بابا لباس عکس صورتمو که خش خشی کردم معلوم نباشه شوهرم تو عکس کنارم بود اونو کات نکردم صورتشو خش خشی کردم مشخصات دقیق لباس و این که از کدوم مزونه کاملا مشخص بود آگهی واقعیه و برای فروش لباس