2777
2789
عنوان

به بچه یکسال که شیر میخوره میشه میگو بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 27 پست
آدم قبل از انجام کاری اول سوال میکنن شما چرا برعکس انجام دادی الان ما بگیم خوب نبود چه میشه کرد

بله درسته ...

یه سرچی کردم گفت مشکل نداره بعد یکسال.

چون خوابشم میومد شیر میدادم ترسیدم مسمومیت ایجاد کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری درست میکردی رسپی لطفا

با پودر خمیر بنیه 

دستورش رو بسته نوشته 

گاهی هم با آرد سوخاری 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دور از جون همه الان آنقدر مسمومیت تو اخبار داریم میشنویم زیاد شده یه لحظه ترسیدم...دیگه بهش شیر نداد ...

دخترداییم به نوزاد دوماهه انارداده بود این بچهتاصبح جیغ میزدطفلی....الان برای خودش مردی شده 🥰اسی جان لطفا هنگام شیردادن برای سلامتیم دعا کن ممنونتم ❤️

با پودر خمیر بنیه دستورش رو بسته نوشته گاهی هم با آرد سوخاری

بو نمیداد ؟ دختر من به بوی ماهی و میگو خیلی حساسه

خمیر بنیه خودم درست کردم اما پودرش رو آماده نخریدم تا حالا

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
دخترداییم به نوزاد دوماهه انارداده بود این بچهتاصبح جیغ میزدطفلی....الان برای خودش مردی شده 🥰اسی جا ...

بله درسته بچه حساسه منم باید بیشتر مراقب باشم

سلامت باشی دوست عزیزم🌹

کمی تکه تکه ریز با برنج دادم...

مشکلی نداره عزیزم اینا همه پرورشی هستن از جای مطمئن و یا بسته بندی بخر که تاریخ مصرف داره

نوش جونش

منم از یکسال میدادم بعد یه مدت دیگه نخورد بخاطر بوش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بو نمیداد ؟ دختر من به بوی ماهی و میگو خیلی حساسهخمیر بنیه خودم درست کردم اما پودرش رو آماده نخریدم ...

دوست دارن بچه های من غذاهای دریایی رو

یه کم پودر سیر بزن 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲