2777
2789

ان شاء الله برات بلیط پیدا بشه عزیزم ببخش ک تو شهر ما اذیت شدی اما خب گلم همیشه بلیط رفت و برگشت سعی کن بگیری همیشه موقعیت ها یکجور نیس. زیارتتم قبول باشه امام رضا خودشون غریبن هوای غریبا رو دارن. 

جلل خالق مگه چاقو گذاشتم زیر گلوش که بیهنکنه تو شهر شما همه چی رایگانه که انتطار رایگانم دارین شما د ...

پس شما نیا شمال چون دریا و جنگل هامون رو کثیف میکنید

یجوری میگیره انکار حرم امام رضا مال شماست فقط

خدایا شکرت بابت حال خوب 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو توی خونه گرم نرمت نشستی از شرایط ماهایی ک از راه دور اومدیم خبر نداری توی مسافرت توی چ فشاری هستی ...

عزیزم خب شما آینده نگری نکردی و در تصمیم برای خرید بلیط برگشت اشتباه کردی ب مردم شهر چه ربطی داره الانم باید ب فکر ی راهی باشی ب جای اینکه گیر بدی ب ملت 

یا تماس بگیر با راه آهن یا صبح برو ببین کنسلی پیدا میشه یا نه 

ولی خدایی دیگه اینطوری بی برنامه سفر نرو چون احتمال بروز مشکل هیچی زیاده

ان شاء الله برات بلیط پیدا بشه عزیزم ببخش ک تو شهر ما اذیت شدی اما خب گلم همیشه بلیط رفت و برگشت سعی ...

فدات دعا کن حداقل ظرفیت خالی بشه 

خدایا شکرت بابت حال خوب 
عزیزم خب شما آینده نگری نکردی و در تصمیم برای خرید بلیط برگشت اشتباه کردی ب مردم شهر چه ربطی داره ال ...

عزیز من آدم برنامه ریزی هستم.. ولی گیر کردم بین پدر مادرم..

قرار بود با قطار برگردیم.. پدرم میگ کمرش درد میکنه اتوبوس سوار نمیشه.. از اونطرف میگم بیا ۳ نفری بریم هواپیما..

مادرم میگ من نمیام ترس از هواپیما داریم.. من خودم گیر کردم بین اینا.. اگ خودم تک بودم ک سریع بلیط هواپیما میگرفتم 

خدایا شکرت بابت حال خوب 

استار جان عزیز ناراحت نشو شما صحیح میگی و این رو سعی کن حتما با مسئولین درمیون بزاری تا ما مردم عادی و واقعا هم زودتر به تنیجه میرسی و امیدوارم که زود بلیط قطار گیرت بیاد ما خودمونم خیلی وقتا همین طور موندیم چون واقعا تعداد زوار زیاده ما و بقیه دوستان همشهری اگر حرفی زدیم جهت توهین به شما بزرگوار نبود  (  بنده که این قصد رو نداشتم) فقط گلایه من از شما که نه خیلیا رو دیدم که همه رو به یه چیز میسنجن و این  یکم برام سخت و غیر قابل تحمل 

عزیز من آدم برنامه ریزی هستم.. ولی گیر کردم بین پدر مادرم..قرار بود با قطار برگردیم.. پدرم میگ کمرش ...

خب بهرحال باید جمعا ی تصمیم بگیرین دیگه میتونی پدر رو ک خسته میشن با هواپیما بفرستی خودت با مادر بری بلیط قطار ببینی گیر میاد یا نه

خب بهرحال باید جمعا ی تصمیم بگیرین دیگه میتونی پدر رو ک خسته میشن با هواپیما بفرستی خودت با مادر بری ...

والا تا ۸ شب کل آزانس مسافرتی مسهدو گشتم

خدایا شکرت بابت حال خوب