2777
2789

نزدیک دوساله عروسی کردیم 

میره سرکار میاد میخوابه غذا و چای میخوره باز گوشی بازی حتی شباهم دیر تر از من میخوابه حتی موقع خواب هم نمیاد باهم ی حرف بزنیم بغل کنیم 

من خونه رو مرتب میکنم ارایش ملایم دارم لباس مرتب میپوشم  ،منم کار میکنم تو یکی از لاین های ارایشگری حتی اگه هسته ام باشم خودمو خنده رو نشون میدم شاد نشون میدم  چند بار اهنگ گذاشتم رقصیدم دیدم با ی لبخند فقط نگاه میکنه 

سالگرد ازدواج / عقد/ولنتاین/ روز زن و.... نهایت ی شاخه گل 

من اصلا کادو نمیخوام شاد باشه  

عقد کردیم خونه خرید پول کم داشت من نصف طلاهانو دادم بعد عروسی فکر و ذکرش شد ماشین من با تمام وجود کار کردم جمع کردم نصف دیگشم طلاهامو دادم ماشینم تازه خریدیم الانم کل فکرش شده طلاهایی که دادمو بخره همش دوشیفت سر کار  نمیدونم درکش کنم یا چی .... 

منم انسانم شوهرای دیگه رو میبینم چجور شادن میرقصن  و... منم لازم دارم  

از صد درصد نهایت ۵ درصد تو زندگی شاد بوده 

میشینم تو ماشین همش اهنگای رپ و غمگین و... 

الان شاید بیایید بگید شکست عشقی خورده نمیدونم والا ماام سنتی ازدواج نکردیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ولی من گفتم عروسی میکنیم بهتر میشه میگفتم الان دغدغه عروسی و اینارو داره

خب تیپ شخصیتیش همینه دیگه درونگراس 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲