2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا برای بابام داشت سامسونگ بود چند ماه بود خریده بود شب خوابید صبح بیدار شد دید گوشی روشن نمیشه برد ...

مال ماکه نداشت، در کل سامسونگ یا هووای خیلی بهتره از شیائومی 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
مثل این میمونه یکی تاحالا پیتزا نخورده میگه فقط قورمه سبزی ! 😅

منظورت اینه من مدل های دیگه نداشتم و این حرفو زدم؟؟؟؟ باید بگم ک بنده قبلا مدل هایی از هانر.. هواوی داشتم  و شیائومی شوهرم داره حتی چندین سال پیش آیفون ۶ داشتم  ولی سامسونگ رو به همشون ترجیح میدم چون بسیار نرم و روان کار میکنه نسبت ب همه اینا...شما هم یاد بگیر بیخودی قضاوت نکنی

چرا؟از سامسونگ احساس میکنم خسته شدمفکر کنم دوربین این بهتر از سامسونگ توی این رنج قیمت باشه

همیرم نوت ۱۳ داشت واسه منم a55 از هر لحاظ واسه من بهتره دوربینش  سرعت لمسش واسه من گارانتی داده شیائومی نداره  کلا اگه بتونی بخری اول آیفون بعد سامسونگ

راسته میگن شارژ نگه نمیداره؟

نه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

منظورت اینه من مدل های دیگه نداشتم و این حرفو زدم؟؟؟؟ باید بگم ک بنده قبلا مدل هایی از هانر.. هواوی ...

قضاوت چی خودت گفتی کلا سامسونگ داشتی دیگه 😁😅

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

قضاوت چی خودت گفتی کلا سامسونگ داشتی دیگه 😁😅

بله داشتم چندین ساله و بازم انتخابم همونه الانم هدفم رو میخوام بزارم اس ۲۴ بگیرم ولی دلیل نمیشه گوشی دیگه ای رو ندیده باشم و یا امتحان نکرده بوده باشم ..حالا شما چرا فشاری شدی دوست عزیز؟

بله داشتم چندین ساله و بازم انتخابم همونه الانم هدفم رو میخوام بزارم اس ۲۴ بگیرم ولی دلیل نمیشه گوشی ...

فشاری نشدم والا 😂مبارکت باشه کلا منظورم این بود این توصیه رو یکی میکنه که جفت گوشی هارو امتحان کرده باشه 

شما یکم تعصبی نظر دادی اخه ❤️

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

همیرم نوت ۱۳ داشت واسه منم a55 از هر لحاظ واسه من بهتره دوربینش سرعت لمسش واسه من گارانتی داده شیائ ...

گلکسی آ ۵۵ دیگه؟