2777
2789
نمیدونم چرا از سامسونگ احساس میکنم خسته شدم بعد فکر کنم دوربین نوت ۱۳ پرو از آ ۵۵ بهتر باشه نمیدونم ...

دوربین اشتباه میکنی

ولی امکانات شیائومی بیشتره 

من پوکو دارم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا از سامسونگ احساس میکنم خسته شدم بعد فکر کنم دوربین نوت ۱۳ پرو از آ ۵۵ بهتر باشه نمیدونم ...

کلا سامسونگ خیلی بهتر از شیائومی  هست من همیششششه سامسونگ داشتم تا ابد هم مدل های مختلف سامسونگ رو میگیرم 

عالیه همه چیش دوربینش دویست مگاپیکسله رامشم ۱۶ گیگ با یک ترابایت حافظه اما عزیزم نوت ۱۳ پروپلاس فایو ...

پرو پلاس فرق میکنه؟ با اینی که من میگم؟ 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
کلا سامسونگ خیلی بهتر از شیائومی هست من همیششششه سامسونگ داشتم تا ابد هم مدل های مختلف سامسونگ رو م ...

نمیدونم چرا زیاد با سامسونگ اوکی نیستم 

دلم میخواد مدل جدیدو تجربه کنم

من تازه 1 ماهه گوشی poco m5s خریدم راضیم رم خوب و حافظه عالی🧿 گوشی قبلیم هواوی y3 بود راضی نبودم ...

قیمت این گوشی شما چنده؟ 

زیاد از گوشیا سر در نمیارم

کلا سامسونگ خیلی بهتر از شیائومی هست من همیششششه سامسونگ داشتم تا ابد هم مدل های مختلف سامسونگ رو م ...

مثل این میمونه یکی تاحالا پیتزا نخورده میگه فقط قورمه سبزی ! 😅

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را