2777
2789
عنوان

ی مشورت خواهرانه میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 28 پست

عزیزم باید چند تا چیز در نظر بگیری 

یکی اخلاقش که میگی فشار روش زیاد بوده دومی ببینی کلا خانوادگی اهل مشورت هستند یا نه بعد وقتی اومد معذرت خواهی کرد بهش بگی خیلی دوست داشتم برای اینده ی زندگیمون با هم همفکری کنیم و ما دو تا باید هر دو هر کاری برای پیشرفت زندگیم بر میاد انجام بدیم 

خلاصه بخوام بگم میتونی قانعش کنی مثلا اگه پایین شهر زمین بخره و بسازه به نعفتون هست یا یه خونه تو منطقه ی بهتر بخره به نعفتون هست 

بهش بگو الان مصالح و پول ساخت و ساز و کارگر همه جا یکی هست چه خونه تو پایین شهر درست کنی چه بالای شهر

پس بهتره فعلا خونه بخریم بعدا یه زمین خوب تو منطقه ی بهتر بخریم تا خونمون ارزشش حفظ بشه 

شاید فکرش اینکه زمینو اگر بسازه میتونه چند طبقه بسازه و بفروشه ولی اگر یخاد خونه بخره باید فقط یه خو ...

دقیقا فکرش اینه 

و من بهش اعتماد دارم اما به تورم و گرونی ندارم اگر قیمت ها ثابت بود قبول میکردم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخاد خونه بسازه شخصی ساز باشع چون فکر میکنه اینطوری میتونه خونه بزلگ تر و دوبلکس بسازه اونم زمینی ...

خب چرا میخواد این کارو کنه واقعا!به نظرم عاقلانه نیست،باهاش حرف بزن قانع بشه

دقیقا فکرش اینه و من بهش اعتماد دارم اما به تورم و گرونی ندارم اگر قیمت ها ثابت بود قبول میکردم ...

با دعوا باهات لج میکنه سعی کن با محبت و منطقی باهاش برخورد کنی و عزت نفسشو حفظ کنی براش توضیح بدی یجوری باهاش حرف بزن که حس نکنه به اون اعتماد نداری 

درسته اما قرار نیست خونه ای زندکی میکنیم رو نظر ندم اونم پولی که کل سرمایه زندگیمونه

اتفاقا نظر بده ولی اصرار نکن...دو‌روز دیگه خوب بشه خودشون کردند بد بشه همش پای تو میشه اونوقت دیگه هر کار بخواد بکنه میگه تو هیچی نگو  همون یه بار به حرفت گوش کردم بیچاره شدم

عزیزم باید چند تا چیز در نظر بگیری یکی اخلاقش که میگی فشار روش زیاد بوده دومی ببینی کلا خانوادگی اهل ...

مشکل اینجاس

که بشدت ادم بلند پرواز هست 

مثلا بهش پیشنهاد دادم  بیابم ماهانه طلا بخریم میگفت پولم نمیرسع

و کل پولی که بعد از خرید زمین میمونه نهایت ساخت اسکله ساختمانه

پس بودجه اش اونقدر بالا نبست

خب چرا میخواد این کارو کنه واقعا!به نظرم عاقلانه نیست،باهاش حرف بزن قانع بشه

پدر مادرم مخالف سرسخت بودن

بعد برادر مجردش ۱۰ ساله خونه ساخته هنوز تموم نکرده بهش پیشنهاد ساخت داده 

ابنه عصبیم مبکنه 

خب چرا خونه نمیخره بجای اینکه سختی خونه ساختن رو هردوتاتون تحمل کنید اونم تو این گرونی؟

چون با زمین میتونه خونه بزرگ تری بسازه 

اما خوب داخل این تورم ریسک بزرگی هست ادمی که بخاد کل سزمایشو اینشکلی کنه...

مشکل اینجاسکه بشدت ادم بلند پرواز هست مثلا بهش پیشنهاد دادم بیابم ماهانه طلا بخریم میگفت پولم نمیرس ...

اشکال نداره عزیرم اونقدر خودتو ناراحت نکن 

باهاش همدلی کن بگو کنارتم تا با هم پیشرفت کنیم و ...

اما خیلی از ادما رو دیدم با قسط و قرض پیشرفت کردن شاید اینم دوست داره خودشو بندازه تو قرض تا پیشرفت کنه

چون با زمین میتونه خونه بزرگ تری بسازه اما خوب داخل این تورم ریسک بزرگی هست ادمی که بخاد کل سزمایشو ...

اینو من بعنوان کسی که دارن خونه میسازن میگم پیییییر شدیم واقعاااااااااا من بعضی وقتا از شدت فشار گریه میکنم واقعا!!

اشکال نداره عزیرم اونقدر خودتو ناراحت نکن باهاش همدلی کن بگو کنارتم تا با هم پیشرفت کنیم و ...اما خی ...

مشکل اینجاست کل سرمایشو با قرض برده جلو

فقط نزدیک ۵۰ تومن قسط ثابت و بعضی ماها درکنارش چک های سنگین داره

با وجود این قرض و چک ها چقدر پول میتونه ذاشته باشه که ساخت و ساز کنه...

وگرنه اگر چک و قسط هاش کم بودن نگران نمبشدم

اینو من بعنوان کسی که دارن خونه میسازن میگم پیییییر شدیم واقعاااااااااا من بعضی وقتا از شدت فشار گری ...

منم از همین میترسم

تازه عقدم تا بخاذ بسازه با این تورم چند سال خونه بابام میمونم

فقط در بهترین حالت بتونه با پولش اسکلت بسازه و شفته بریزه

مشکل اینجاست که کل سرمایه اشو میخاد اینکار کنه اگر خطا کنه چی؟

خیلی احتمالش هست...ولی آپارتمان چند سال ساخت هم فروشش خیلی سخت میشه...آپارتمان اگه گیر آدم ناجور بیوفتی آسایش نداری...خونه کلا فروشش سخته...اون محله پایینه دو‌روز دیگه واسه بچه ها مشکل ساز میشه...خلاصه که هر دوتاش سخته واسه همین میگم دخالت نکن