2777
2789

یکیشون3سال و بکی دیگه چارو نیم افتضاح اذیت میکنن خودشون غذا نمیخورن باید دونفر دیگرو سیر کنم بجز کارای درست کردن غذا و جمع و شستنش و شلوق پلوقن خونه همیشه به فصاد کشیده شده واییی سرم چیکارشون کنم😢یک لحظه استراحت ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا انقد داد زدم هم ابروم رفته هم اخرش میرم تیمارستان دیگه میخام بزنم ایشالا از به ساعت دیگه زدنو ش ...

منم نمیتونم خودمو کنترل کنم میزنم بچه رو بعد میشینم عذاب وجدان میگیرم

والا ابروی منم رفته جلوی در و همسایع از بس یا صدای بچه ها رفته یا داد زدن من

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بخدا انقد داد زدم هم ابروم رفته هم اخرش میرم تیمارستان دیگه میخام بزنم ایشالا از به ساعت دیگه زدنو ش ...

اگر اینکار را بکنی، بعدها ببین چه گرفتاری ها و سنگ هایی جلو پات می یفته، 

چه ها امانت الهی هستند. گفتم یک کمی بیخیال باش

وای خدااا😂😂😂😂😂

ساعت میذاری واسه زدن

میگی از یه ساعت دیگه زدنو شروع میکنم😂😂

نکن گناه دارن

وای خدااا😂😂😂😂😂ساعت میذاری واسه زدنمیگی از یه ساعت دیگه زدنو شروع میکنم😂😂نکن گناه دارن

😁اخه هی میگم از فردا شرو میکنم زنشونو دیگه داد نمیزنم به خودم اسیب میزنم ولی دلم نمیاد 

نکن خدایی 

بچه های من هم کوچیکن یکی 4ونیم یکی 3 

خیلی فضول و شلوغ و بریز بپاش میکنن 

اینقد که من کلا جارو زمین نمیذارم 

ولی گناه دارن 

باخودم میگم همش خونه هستن  دوست و رفیق ندارن 

باید یه جوری سرگرم بشن