2777
2789
عنوان

حلال نمیکنم اگه اقا بیاد تو تایپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 78 پست

الان ب لطف گوشی و مدرسه همه بلوغ زودرس میگیرن شما فکر تاپ نباش..اون برا پسر بچه ها گفتن ن دختر

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااا این حرفا چیه...از اول باید عادی میبودی. من پیش دخترم کاملا راحتم اما کلا از رابطه جنسی هیچی نمی ...

ممنون من احساس میکردم این چیزا هم باعث میشه با خوندن کامنت ها خجالتزده شدم واقعا

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خب باید کم کنی وابستگی روبعدا هم میخوای بگی جداش کنم به دومی حسودیش میشعالان میخوای دومی رم بچسبونی ...

نمیتونم به خدا یعنی تاحالا تلاش نکردم گفتم برو رو تختت بخواب من رو زمین قبول نکرد گفت کنارت میخوابم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

با تاپ و شلوارک کسی بلوغ زودرس نمیگیره باید مراقب باشی از کلاس پنجم بچه ها فکر میکنن بزرگ شدن و شروع به دیدن فیلم های بد و تعریف به بقیه میکنن حواست به دوتا چیز باشه یک گوشیت رو به بچت نده دوم مدرسه ای ببر که ازش اطمینان داری

الان ب لطف گوشی و مدرسه همه بلوغ زودرس میگیرن شما فکر تاپ نباش..اون برا پسر بچه ها گفتن ن دختر

اهان ممنون من فکر کردم در مورد دختراهم همین طوره ممنون گفتید

نمیتونم به خدا یعنی تاحالا تلاش نکردم گفتم برو رو تختت بخواب من رو زمین قبول نکرد گفت کنارت میخوابم

برو‌ اتاقش کنار تختش بشین حرف بزن قصه و حرف محبت آمیز و شب بخیر و نوازش و ... ولی نچسبون به خودت عادت میکنه تا فاصله بگیری بیدار میشه

بمون پیشش خوابش که برد برو اتاق خودتون 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

با تاپ و شلوارک کسی بلوغ زودرس نمیگیره باید مراقب باشی از کلاس پنجم بچه ها فکر میکنن بزرگ شدن و شروع ...

تا حد توانم رعایت میکنم بقیه رو میسپارم به خدا