2777
2789
عنوان

🔴 کیست سینه 🔴

93 بازدید | 17 پست

خانوما من مادرم ۴۲ سالشه

سال پیش سونوگرافی داد از سینهاش دکتر گفت کیست داری فقط و ویتامین ای داد

امسال واسه چکاپ رفتیم یه دکتر دیگه،با دست معاینه کرد گفت چیزی نیست ولی واسه احتیاط بروماموگرافی

بعد امروز مامانم رفته از خود اپراتور ماموگرافی پرسیده چطوره وضعیتم؟ گفته خود دکترت باید بهت بگه هی ازش پرسیده سابقه سرطان سینه دارید تو خانوادتون و...

یعنی ممکنه چیزی بوده باشه؟

خیلی میترسیم

نشوددام و قفس،مانع پرواز کسی🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارممیشه واسه مادرم دعا کنید؟

منم تازه مامو انجام دادم باخاهرام.ازهمه مون هم پرسیدن.بااینکه جاهای مختلفی رفتیم.بعدکه پرسیدیم گفت  برامامو حتما باید پرسیده بشع این سوال.چشم حتما دعامیکنم.انشاله هیچوقت مادرت بیمارنشود

منم تازه مامو انجام دادم باخاهرام.ازهمه مون هم پرسیدن.بااینکه جاهای مختلفی رفتیم.بعدکه پرسیدیم گفت ...

ممنونم ارومم کردی

خدا عزیزاتو نگه داره

نشوددام و قفس،مانع پرواز کسی🕊
مادرمنم چهل و خورده ای ولی نمیره خواستم ببینم بقیه خانما میرن یا نه 🥲

منم اطرافیانم نمیرن.ولی من وخاهرام رفتیم.مادرت بگویه جکاپ زنانه انجام بده.سینه وپاپ اسمیر.وسونوی،داخلی رحم.انشاله مادرت همیشه سلامت باشد