2777
2789
عنوان

دوستم از وقتی تصادف کرد دیگه صمیمی نشد باهام چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شبیه دوست منی 

پدرم فوت شد زرت و زرت زنگ میزد درحالی ک من پشت جنازه بابام داشتم راه میرفتم توان جواب دادن نداشتم 

بعد تازه خانوم ناراحت هم شد 

ببخشید ولی دوستای بی درکی مثل شما آزار دهنده ان

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
درس میگی ولی من اروم نمیشم بیقرارمیشم دلتنگ میشم

ببخشید اما این مشکل شماست 

باید شرایط دوستتون را درک کنیدیک مورداینکه شاید خونه نشین شده درست نباشه جلوبقیه مدام پیامک بازی بکنه و....احتمالا کسی توخونه مراقبشه 

مورد دیگه شاید برای دردش مسکن میخوره و بیشترمیخوایه و‌..

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دقیق همینه ولی خوب پس اینکه میگفت وابستتم چی شد کجارفت

من باتوجه به تجربیات خودم میگم اینا احتمال هست بنظرم دچار ترس بعد از حادثه شده میترسه دوباره تصادف کنه وهمیشه پیش دکتر بوده غمگین و ناراحت شده افسرده شده همون ترس و استرس که خوب میشم یا نه خودش خیلی بد هست  بخاطر وضعیت جسمیش میگه شاید برم بیرون بهم نگاه کنن مسخره ام کنن قبلا کارهای معمولی زندگی رو انجام میداده الان مجبوره بشینه ولی میبینه بقیه میرن میان شاد هستن روی اعصابش اثر گزاشته  اگر بگم ولش کن ممکنه بیشتر افسرده بشه بگم ولش نکن ممکنه اونجوری که دلش میخواد رفتار نکنی اذییت بشه نمیدونم واقعا باید چیکار کنی امیدوارم زودی خوب بشه سخته میدونم 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺